Hveensvej, 2300 København S

Hveensvej, 2300 København S

Klassisk Østerbro ejendom opført i 1914. Der er 5 opgange i bygningen fordelt på 5 etager. Bag ejendommen finder man en stor hyggelig gård med grønne områder, borde/bænksæt, legeplads og cykelparkering.

Boligerne
Ejendommen består af 48 beboelseslejemål og lejlighedernes størrelse er varierer fra 61-65 m2. Alle lejligheder vil blive fuldt renoveret inden genudlejning, og der følger til hvert lejemål et privat opbevaringsrum i kælderen. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Området
Ejendommen ligger trods sin ugenerte beliggenhed yderst centralt på Amager – kun 1 km fra Amager Centret og metrostation. Ydermere finder man et bredt udvalg af shopping, caféer, restauranter få minutters gang fra ejendommen og Rådhuspladsen er blot en 20 minutters cykeltur væk.

Store Mølle Vej, 2300 København S

Markmandsgade, Store Mølle Vej, Ved Kløvermarken, Flinterenden, Ved Skansen, 2300 København S

Smuk renoveret ejendom opført i 1925. Der er i alt 18 opgange og 7 etager inklusiv den nyopførte tagetage, hvor der er opført 20 nye luksus lejligheder.  Til ejendommen hører en stor aflukket gård med lille legeplads, flere hyggelig kroge til de varme sommeraftener, og fra gården er der endvidere nedgang til ejendommens fælles vaskekælder.

Boligerne
Ejendommen består af hele 238 beboelseslejemål, og lejlighedernes størrelse varierer fra 42-192 m2. Alle lejligheder vil blive fuldt renoveret inden genudlejning, og der følger til hvert lejemål et privat opbevaringsrum i kælderen. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Området
Ejendommen er beliggende på Amager kun et stenkast fra Amager Strandpark, hvor man kan nyde stranden, promenaden eller nogle af de mange sportsaktiviteter, der er finde der. Endvidere ligger ejendommen tæt på indkøbsmuligheder, caféer, restauranter og ikke mindst metroen.

Treleddet, 2000 Frederiksberg

Philip Schous Vej, N. Jespersens Vej, Finsensvej, 2000 Frederiksberg

Charmerende og klassisk ejendom fra 1932 beståede af 17 opgange med 5 etager. Til ejendommen hører en skøn aflukket gård med et stort grønt areal, hvor der både er plads til leg og hyggelige sommeraftener ved grillen. I gården finder man endvidere adgangen til ejendommens store fælles vaskeri.

Boligerne
Ejendommen består af hele 168 beboelseslejemål, og lejlighedernes størrelse varierer fra 44-206 m2, hvoraf hovedparten er mellem 61 m2 og 91 m2. Alle lejligheder vil blive fuldt renoveret inden genudlejning, og der følger til hvert lejemål et privat opbevaringsrum i kælderen. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Området
Flintholm station ligger blot 750 m fra ejendommen , og der er endvidere ikke langt til gode indkøbsmuligheder, caféer og skønne grønne områder som fx. Lindevangsparken og Frederiksberg Hallerne.

Ved Boldparken, 2000 Frederiksberg

Peter Bangs Vej, 2000 Frederiksberg

Charmerende boligejendomme opført i 1938 beliggende på skønne Frederiksberg. Bygningerne er opført i rødt, blankt murværk med udvendige altaner til have- og gadesiden. Til havesiden er der indrettet grønne gårdrum med bl.a. en legeplads og til gadesiden er der indrettet gårdrum med garager. I ejendommens kælder finder man varmecentral, fælles vaskerier, tørrerum, cykelkælder, parkeringskælder samt opbevaringsrum til vicevært og lejerne.

Boliger
Ejendommen består af 117 beboelseslejemål mellem 61 m2 og 151 m2. Ejendommen består af to bygninger i 5 etager samt kælder og loftsrum.  Alle lejligheder er total istandsat ved genudlejning og altid udstyret med alle hårde hvidevarer. Det er ikke tilladt holde husdyr.

Området
Området beliggende ganske ugenert lige ved K.B.Hallen på Frederiksberg tæt på gode indkøbsmuligheder, offentlig transport og skønne grønne områder som fx. Damhussøen og Damhusengen.

Søborghus Park, 2860 Søborg

Søborghus Park, 2860 Søborg

Flot og robust boligejendom fra 1918 opført rødt, blankt murværk med udvendige altaner til havesiden og en fransk altan til gadesiden. Til havesiden er der indrettet grønt gårdrum med legeplads og der er ydermere parkeringsmuligheder for beboerne. Ejendommen er indrettet med kælder, hvor der forefindes varmecentral, fælles vaskerier, tørrerum, beboerlokale samt opbevaringsrum til vicevært og lejerne.

Boliger
Ejendommen består af 163 beboelseslejemål mellem 45 m2 og 71 m2 og er opført i 6 etager med butikserhverv i stueetagen og en enkelt bygning på 4 etager. Alle lejligheder i ejendommen er total istandsat ved genudlejning og altid udstyret med alle hårde hvidevarer. Det er ikke tilladt holde husdyr.

Området
Området ligger tæt på både offentlig transport, et fint udvalg af indkøbsmuligheder, samt kun få minutters gang fra smukke grønne området som fx Højmosen.

Munken, 2000 Frederikberg

Nitivej/Priorvej, 2000 Frederiksberg

Velholdt Frederiksberg ejendom fra 1932 opført i rødt, blankt murværk til gadesiden. Til bygningen hører et lukket gårdmiljø med cykelparkering og tørreplads. I ejendommens kælder finder man varmecentral samt opbevaringsrum til vicevært og lejerne. Ydeligere opbevaringsrum samt tørreplads til lejerne er indrettet på loftet.

Boliger
Ejendommen består af 79 beboelseslejemål mellem 54 m2 og 146 m2, og er opført som en lukket karrébygning i 5 etager samt kælder og loftsrum, der omkranser den fælles gård.  Alle lejligheder i ejendommen er total istandsat ved genudlejning og altid udstyret med alle hårde hvidevarer.
Det er ikke tilladt holde husdyr.

Området
I området finder man gode forbindelser med offentlig transport, et bedt udvalg af indkøbsmuligheder, hyggelige caféer og restauranter samt skønne grønne områder.

Høeghsmindeparken, 2900 Hellerup

Høeghsmindeparken/Bernstorffsvej, 2900 Hellerup

Charmerende boligejendomme opført i 1936  er beliggende centralt mellem Charlottenlund, Gentofte og Hellerup. Bygningerne er opført på betonfundament og med murede vægge samt saddeltag. Alle bygninger er indrettet med kælder, hvor der forefindes vaskeri, tørrerum, varmecentral ogopbevaringsrum til vicevært og Lejerne. Facaderne fremstår i pudset murværk og bygningerne er malet i forskellige farver. De to høje bygninger har udvendige altaner og stuelejlighederne har et lille havestykke.

Boliger
Ejendommen består af 75 beboelseslejemål mellem 78 m2 og 158 m2 og er opført i 8 enkeltstående bygninger som etageboligbebyggelse, hvoraf 6 bygninger er i 2 etager og 2 bygninger er i 3 etager. Alle lejligheder i ejendommen er total istandsat ved genudlejning og altid udstyret med alle hårde hvidevarer.
Det er ikke tilladt holde husdyr.

Området
Området ligger tæt på både offentlig transport, et bedt udvalg af indkøbsmuligheder, hyggelige caféer og restauranter samt kun få minutters gang fra smukke Bernstorffs Slotshave.

Haraldsborg, 2300 København S

Islands Brygge/Reykjaviksgade/Thorshavnsgade/Njalsgade, 2300 København S

Ejendommen er opført som en lukket karrébygning og udsmykket med runde karnapper og tårnspir i kobber.  Kælderen er indrettet med varmecentral, gangareal samt opbevaringsrum til vicevært og erhvervslejemålene. På loftet er indrettet med opbevaringsrum til lejerne og gårdmiljøet er indrettet med grønt areal, legeplads, og skur til affaldshåndtering.

Boliger
Ejendommen består af 5 etager samt kælder og loftsrum, der omkranser et lukket gårdmiljø. Der er i alt 72 beboelseslejemål mellem 65 m2 og 160 m2, og alle lejligheder i ejendommen udlejes istandsætte og nyrenovereder.
Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Området
Ejendommen har en super charmerende og hyggelig beliggenhed få minutter fra Rådhuspladsen, hvor man finde et væld af shopping faciliteter, et rigt caféliv og offentlig transport. Endvidere er det spændende nye Islands Brygge lige rundt om hjørnet samt de skønne grønne områder ved Christianshavns Volde.

C.F. Richsvej, 2000 Frederiksberg

C.F. Richsvej, 2000 Frederiksberg

Denne smukke herskabsejendoms fra 1929 er beliggende i attraktivt boligområde tæt på Flintholm station. Den er opført som 2 lukkede karrébygninger og udsmykket med karnapper og fremspring i facaderne. Ejendommen består af 4 etager samt kælder og loftsrum, som omkranser de lukkede gårdmiløer. Kælderen er indrettet med varmecentral, gangareal, fælles vaskerier og tørrerum, samt opbevaringsrum til vicevært mv. Loftet er indrettet med opbevaringsrum til lejerne. Gårdmiljøerne er indrettet et fliseareal med bl.a. plads til cykelparkering, samt skurbebyggelse til affaldshåndtering. Havearealerne er anlagt med græsplæner, bede, buske og træer, samt en mindre legeplads.

Boliger
Ejendommen består af 75 beboelseslejemål mellem 25 m2 og 434 m2. Alle lejligheder i ejendommen er total istandsat ved genudlejning og altid udstyret med alle hårde hvidevarer. Til alle lejemål hører der ydermere privat opbevaringsrum på loftet.

Området
Fra ejendommen er der få minutters gang til Flintholm station og i området finder man ydermere gode indkøbsmulighed og smukke grønne områder.

Stockholmsgade/Upsalagade, 2100 København Ø

Stockholmsgade/Upsalagade, 2100 København Ø

Smuk herskabelig ejendom beliggende i et særdeles attraktivt område på Østerbro. Ejendommen, som blev opført i 1933, består af 5 opgange med 5 etager, hvoraf fire opgange er beliggende på Upsalagade og en i Stockholmsgade. Der er fælles gårdhave med små grønne arealer samt områder med borde og bænke.

Boligerne
Ejendommen består af hele 102 beboelseslejemål, og lejlighedernes størrelse varierer fra 60-148 m2, hvoraf hovedparten dog er ca. 60 m2. Alle lejligheder vil blive fuldt renoveret inden genudlejning, og der følger til hvert lejemål en altan samt privat opbevaringsrum. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Området
Ejendommen er beliggende med Østre Anlæg og Statens Museum for Kunst som nærmeste genboer. Samtidig er der i området mange aktivitetsmuligheder og god adgang til indkøbsmuligheder og offentlig transport.

Store Strandstræde, 1255 København K

Store Strandstræde/Nyhavn, 1255 København Ø

Denne fantastiske ejendom fra 1690 er beliggende i hjertet af København. Ejendommen er opført som en lille karré primært ud mod den rolige og charmerende Store Strandstræde. Til ejendommen hører to fælles gårde, hvor der er plads til både leg og hygge, samt plads til opbevaring af cykler.

Boliger
Ejendommen består af 31 beboelseslejemål mellem 81 m2 og 285 m2. Alle lejligheder i ejendommen er totalmoderniseret i høj kvalitet, og både beliggenhed og indretning er således placeret i den absolutte top af Københavns lejlighedsmarked. Til alle lejemål hører der privat opbevaringsrum i kælderen.

Området
Fra ejendommen er der få minutters gang til smukke Nyhavn samt til Kongens Nytorv, hvor man finder Metrostation, Strøget m.m. På Store Strandstræde finder man et bredt udvalg af de bedste specielbutikker, hyggelige caféer, restauranter m.m.
Der hører ikke parkering med til lejligheden, men ca. 500 m fra lejligheden ligger der et parkeringshus, hvor det er muligt at leje en plads.

Bag Søndermarken, 2000 Frederiksberg

Bag Søndermarken, 2000 Frederiksberg

Ejendommene er opført i 1940 og er placeret i byzone, med adgang fra mindre bivej. Bygningerne ligger direkte ud til offentligt fortov, adskilt af en gårdkælder. Både bag og mellem bygningerne er et asfalteret område, hvilket danner adgangsvej for opgangene fjernest fra vejen. Ydervægge og bærende indervægge er i murværk. Tagkonstruktionen er et fladt tag med ca. 10 graders hældning. Tagbeklædningen er tagpap på høvlede brædder. Vinduer er termoruder i PVC rammer/karme. Ejendommens opvarmes med fjernvarme. Der er monteret altaner til alle lejlighederne.

Boliger
Der er 70 boliglejemål, og de varierer fra 1-4 værelser og fra 44-113 m2. Alle lejligheder udlejes nyistandsatte, og alle lejligheder udstyres så vidt muligt med vaske-/tørremaskine, og ellers er der fælles vaskefaciliteter i kælderen.

Området
Ejendommen består af to bygninger og er velbeliggende på Frederiksberg umiddelbart mellem den hyggelige Valby Langgade og Søndermarken som umiddelbare naboer. Nærområdet er karakteriseret af ældre boligejendomme, hvor flere af ejendommene langs Valby Langgade har butiksanvendelse i stueetagen. Valby Station er beliggende få hundrede meter fra ejendommen.

 

Ordrup Jagtvej, 2920 Charlottenlund

Ordrup Jagtvej, 2920 Charlottenlund

Ejendommen er opført i 1917 og er placeret i byzone med adgang fra større vej. En del af bygningen er tilbagetrukket fra offentligt fortov, således at der mod vejen er et grøntareal som tilhører ejendommen. På modsatte side af bygningen er en lille stribe opholdsareal omkring bagsiden med et mindre græsareal og stisystem. Ydervægge og bærende indervægge er i murværk. Tagkonstruktionen er mansardtag med røde vingetegl. Vinduer er termoruder i plast-rammer. Ejendommens opvarmes med fjernvarme. Bygningen har fuld kælder under hele bygningen og kælderen indeholder depotrum, cykelkælder, vaskekælder og teknikrum.

Boliger
Der er 50 boliglejemål, og de varierer fra 3-4 værelser og fra 85,5-123,7 m2. Alle lejligheder udlejes nyistandsatte, og alle lejligheder udstyres så vidt muligt med vaske-/tørremaskine, og ellers er der fælles vaskefaciliteter i kælderen.

Området
Ejendommen er velbeliggende i Ordrup i et område hovedsageligt med boliganvendelse. Nærområdet byder på flere indkøbsmuligheder, herunder supermarkeder og spisesteder. Flere rekreative områder er beliggende tæt på ejendommen såsom Skovshoved Havn og Charlottenlund Skov. Ordrup Station er desuden beliggende ca. 500m fra ejendommen.

Horsensgade, 2100 København Ø

Horsensgade, 2100 København Ø

Charmerende og velholdt boligejendom fra 1903 beliggende centralt på Østerbro. I baggården er der indrettet et hyggeligt fællesareal med plads til både leg og sommerhygger

Boliger
Der er 15 boliglejemål, og de varierer fra 2-4 værelser og fra 57-119,7 m2. Flere af lejligheder har altan og alle lejligheder udlejes nyistandsatte, og udstyres så vidt muligt med vaske-/tørremaskine. Der er fælles vaskefaciliteter samt privat opbevaringsrum i kælderen.

Området
En rigtig fin beliggenhed på Østerbro tæt på både tog og metrostation, grønne områder de bedste indkøbsfaciliteter samt en bredt udvalg af hyggelige caféer og restaurenter.

Hørsholmsgade, 2200 København N

Hørsholmsgade, 2200 København N

Smuk boligejendom fra 1902. Bygningen er et murstenshus og har et tag af fibercement. I 2019/2020 blev den gennemrenoveret med nye vinduer, nypudset facade, nyt tag samt elevatorer i de tidligere bagtrapper.

Boliger
Der er 93 boliglejemål, og de varierer fra 2-4 værelser og fra 52,45-131,45 m2. Alle lejligheder udlejes nyistandsatte, og alle lejligheder udstyres så vidt muligt med vaske-/tørremaskine, og ellers er der fælles vaskefaciliteter i kælderen

Området
Ejendommen er beliggende på dejlige Nørrebro tæt på offentlig transport, kulturelle tilbud og lækre cafeer og restauranter. Ligeledes finder man tæt på ejendommen Nørrebroparken, Assistentens Kirkegård og Jægersborggade med små fine specialforretninger.

 

Vigerslevvej, 2500 Valby

Vigerslevvej, 2500 Valby

Klassisk boligejendom fra 1930 beliggende på Vigerslevvej.  Både foran og bag ejendommen er der store grønne områder til fælles afbenyttelse samt samt plads til opbevaring af cykler. I kælderen finder man ejendommens varmecentraler, fælles vaskefaciliteter samt opbevaringsrum til lejerne.

Boliger
Der er 66 boliglejemål, og de varierer fra 2-4 værelser og fra 57-104 m2. Alle lejligheder udlejes nyistandsatte, og alle lejligheder udstyres så vidt muligt med vaske-/tørremaskine.

Området
Området der omkredser ejendommen består af både hyggelige parcelhuskvarterer, af lavere etagebyggeri samt af mindre forretninger langs Vigerslevvej. Ejendommen er tæt på offentlig transport og kun 1 km fra hyggelige Valby Langgade.

 

Oehlenslægersgade, 1663 København V

Oehlenslægersgade/Matthæusgade, 1663 København V

Total istandsat ejendom opført i 1884 i den klassiske Københavnerstil med mange flotte ornamenter og bygningsdetaljer. Bag ejendommen er der en skøn fælles gård som deles med de andre ejendommen i karréen.

Boliger
Der er 11 boliglejemål, og de varierer fra 2 og 3 værelser på 63-81 m2. Alle lejligheder udlejes nyistandsatte, og alle lejligheder udstyres så vidt muligt med vaske-/tørremaskine, og ellers er der fælles vaskefaciliteter i kælderen. Til alle lejemål er der et privat opbevaringsrum i kælderen.

Området
Ejendommen er beliggende i et roligt område mellem Istedgade og Vesterbrogade – et særdeles populært boligområde tæt på alle de bedste bus-, tog- og metroforbindelser, de bedste indkøbsmulighed samt et bredt udvalg af caféer og restaurenter.

Nørregade, 1165 København K

Nørregade, 1165 København K

Københavnerejendom opført i 1811 i 4 etager samt tagetage og høj kælder. Ejendommen fremtræder med pudsede facader og smukt rødt nyere tegltag. Ejendommen er forsynet med såvel for- som bagtrappe. Vinduerne i de nederste etager er fint buede foroven og forlænget, således at de også giver lys indfald til kælderetagen. Øvrige etager er forsynet med “dannebrogsvinduer” i hvidmalede trærammer. Bag ejendommen er der et mindre gårdareal, som støder op til gårdene til de øvrige ejendomme i karréen. Nørregade er ensrettet, hvilket begrænser den kørende trafik i området.

Boliger
Der er 3 boliglejemål, og de varierer fra 3-4 værelser og fra 85-115 m2. Alle lejligheder udlejes nyistandsatte, og alle lejligheder udstyres så vidt muligt med vaske-/tørremaskine.

Området
Ejendommen er placeret i hjertet af København – en lokation som altid vil være attraktiv. Ejendommen ligger tæt på Rådhuspladsen, Strøget, Tivoli, Københavns Hovedbanegård.

 

H.C. Andersens Boulevard, 1553 København K

H.C. Andersens Boulevard, 1553 København K

Ejendommen er en flot murstenbygning opført i år 1895. Facadens rige arkitektoniske udsmykning med stukkatur er helt i tråd med de omkringliggende herskabelige bygninger. Bygningens karakteristiske tårn med kobberbelagt tag og spir giver ejendommen en helt speciel fremtoning.

Boliger
Der er 7 boliglejemål, og de varierer fra 3-6 værelser og fra 105-237 m2. Alle lejligheder udlejes nyistandsatte og er udstyret med alle hårde hvidevarer inkl. vaskemaskine og tørretumbler.

Området
Ejendommen er placeret i hjertet af København – en lokation som altid vil være attraktiv. Ejendommen ligger tæt på Rådhuspladsen, Strøget, Tivoli, Københavns Hovedbanegård.

 

Ericaparken, 2820 Gentofte

Ericaparken, 2820 Gentofte

Ejendommen er opført i 1961 og ligger i naturskønne og grønne parkomgivelser tæt på Dan Turells Vangede og Nymosen. I midten af de 3 blokke er der anlagt et stort grønt område med plads til både leg og hygge. Yderligere er der gode parkeringsmuligheder i form af p-pladser i gården eller på vejen, og der er mulighed for at leje enten carport eller garage.

Boliger
Der er 82 boliglejemål, og de varierer fra 1-4 værelser og fra 42-143 m2.  Alle lejligheder udlejes nyistandsatte, og alle lejlighed udstyres så vidt muligt med vaske-/tørremaskine, og ellers er der fælles vaskefaciliteter i kælderen. Det undersøges i 2020 om muligheden for opsætning af altaner på ejendommen.

Området
Ericaparken ligger stille og natursmukt, men der er stadig gode muligheder for at komme til offentlig transport både i form af bus lige ved ejendommen, eller via S-tog fra Kildebakken eller Vangede station, som ligger cirka 10 minutters gang fra adressen.

Kanslergade, 2100 København Ø

Kanslergade/Jagtvej, 2100 København Ø

Denne smukke ejendom fra 1920 er beliggende centralt på Østerbro med fælledparken som nabo. Ejendommen er bygget i en triangel, og i midten af denne findes en skøn aflukket gård med cykelparkering og et stort grønt areal med borde og bænke.

Boliger
Ejendommen indeholder 75 lejemål, fra de helt små to-værelses lejligheder og så op til 7 værelser – størrelserne variere fra 65 til 230 m2. Alle lejemål vil ved genudlejning være nyistandsatte med respekt for ejendommens historie.

Området
Ejendommen ligger yderst centralt i forhold til offentlig transport – blot 300 meter fra Svanemølle station, som også har mange gode buslinjer. Derudover ligger den nye Københavnske Metro (Cityringen) også tæt på ejendommen. Yderligere finder man et væld af restauranter samt de bedste indkøbsmuligheder lige rundt om hjørnet.

Mariendalsvej, Frederiksberg

Mariendalsvej, 2000 Frederiksberg

Ejendommen Sonninghus er opført som en hestesko, hvor længerne omkranser en velholdt og hyggelig have. Den charmerende murstensejendom er opført i 1935 på det eftertragtede Frederiksberg,

Boligerne
Ejendommen rummer 92 boliglejemål, som variere mellem størrelserne 60-62 m2, 72-74 m2 og 120-122 m2 – dog med en overvægt af mindre lejemål. Der er altan til alle lejligheder, eget kælderrum samt adgang til fælles vaskefaciliteter.

Området
Ejendommen er beliggende midt på Frederiksberg på en stille og ugenert sidegade til Falkoner Allé. Fra ejendommen er der kun minutters gang til både shopping, offentlig transport herunder bl.a. metro ved Frederiksberg Centret. Endvidere er der kort afstand til naturskønne områder som Frederiksberg Have eller Søerne i indre by.

Hasselgården, 2720 Vanløse

Ejendommen Ålekistevej/Thorupgaards Allé/Hasselvej, 2720 Vanløse

Ejendommen er opført i 1938 og består af 4 huse, der hver især hænger to og to sammen i to L-formede bygninger. Imellem er et pænt og velvedligeholdt gårdmiljø med græsplæne.

Boligerne
I alt rummer ejendommen 68 boliglejemål som er effektivt indrettet med gang, mindre toilet, mindre køkken samt to meget reelle rum. Tillige har lejlighederne en pæn og anvendelig altan. Lejlighederne udlejes alle nyistandsatte – der er adgang til fælles tørre-­ og vaskerum, og der er ydermere gode parkeringsmuligheder på ejendommens parkeringsplads ved Hasselvej, eller i gaderne omkring ejendommen.

Nærområdet
Ejendommen er beliggende i et kvarter præget af lavt byggeri i form af rækkehuse og villaer, og det sikrer et roligt miljø, med begrænset trafik. Ålekistevej er en aktiv handelsgade med et væld af byliv og butikker, og Damhussøen og Damhusengen ligger kun få hundrede meter væk. Fra og ejendommen er der endvidere gode busforbindelse og metro samt s-tog ligger ca 1 kilometer væk.

 

 

Sankt Jakobs Plads , 2100 København Ø

Sankt Jakobs Plads, 2100 København Ø

Ejendommen er beliggende på Sankt Jakobs Plads, som er et utroligt charmerende torv med restauranter og delikatesse butikker. Hele kvarteret er præget af store herskabelige ejendomme fra en tid, hvor der ikke blev sparet på håndværk og materialevalg.

Boligerne
Ejendommen indeholder 12 boliger mellem 110-195 m2. Der er opbevaringsrum til alle lejemål og ydermere er der adgang til en stor fælles gård med både legeplads og små hyggelige kroge til de lange sommeraftener

Området
Ejendommen er beliggenheden yderst central på Østerbro med kun få minutters gang til kulturoplevelser, indkøb, offentlig transport og grønne omgivelser.

Korfuvej, 2300 København S

Korfuvej, 2300 København S

Ejendommen er beliggende i et attraktivt område på Amager, tæt på både by og natur. I gåafstand fra ejendommen forefindes butikker, supermarkeder, offentlig transport og rekreative områder.

Boligerne
Ejendommen indeholder 28 boliger med 2, 3 eller 4 værelser, hvoraf størrelserne varierer fra 60 – 106 m2. Alle lejemål vil ved genudlejning være gennemgribende renoveret, således at lejer overtager et lejemål i høj kvalitet.

Området
Korfuvej er en rolig sidevej med mindre etageejendomme og villaer. Der er kort afstand til indkøbsmuligheder på både Amagerbrogade og Amager Centeret. Kun 15 minutters gang fra ejendommen ligger Metroen, der giver nem adgang til det meste af København og det lækre område ved Amager Strandpark.

 

Skjulhøj Allé, 2720 Vanløse

Skjulhøj Allé, 2720 Vanløse

Ejendommen er beliggende i et attraktivt område, tæt på København. Til ejendommen hører en mindre have til brug for ejendommens beboere. Der hører altan til flere af lejlighederne.

Boligerne
Ejendommen indeholder 28 boliger med 2, eller 4 værelser, hvoraf størrelserne varierer fra 43 – 108 m2. Alle lejemål vil ved genudlejning være gennemgribende renoveret, således at lejer overtager et lejemål i høj kvalitet.

Området
Skjulhøj Alle ligger centralt placeret i Vanløse, i et stille villakvarter, med kort afstand til metro og s-tog.

Haveselskabetsvej, 1823 Frederiksberg

Haveselskabetsvej, 1823 Frederiksberg

Ejendommen er opført i 1875 i røde mursten, dog med pudset facade mod Kingosgade, og med tegltag.

Boligerne
Ejendommen i 3 plan indeholder 14 lejligheder. Lejlighederne er i forskellige størrelser, eftersom nogle er oprindelige og andre er sammenlagt. Størrelserne varierer fra 37 – 137 m2. Alle lejemål vil ved genudlejning være gennemgribende renoveret.

Området
Ejendommen ligger centralt og attraktivt på sidevej til den mondæne Frederiksberg Allé tæt ved Sankt Thomas Plads og Værnedamsvej. Der er kort afstand til indkøbsmuligheder på både Gammel Kongevej, Værnedamsvej og Vesterbrogade. Gode forbindelser til offentlig transport og den kommende Metro, der bliver anlagt ved Frederiksberg Allé/Platanvej, samt til det øvrige Frederiksberg og centrale København. Der er 2 timers parkering langs Frederiksberg Alle samt i sidegaderne.

Frederiksberg Allé, 1820 Frederiksberg C

Frederiksberg Allé, 1820 Frederiksberg C

Ejendommen er en klassisk Frederiksberg ejendom opført i 1907, med gule mursten og med karnapper. Indgangen til beboelseslejlighederne sker via en bred og charmerende opgang med flot glasmosaik og store lakerede mahognidøre. Baggården består til dels at et asfalteret område men også af et større grønt areal, hvor der er plads til fællesaktiviteter. Det er planen at der søges om tilladelse til at etablere elevator på ejendommen.

Boligerne
Ejendommen indeholder 8 boliger med 6, 7 eller 8 værelser, hvoraf størrelserne varierer fra 191 – 266 m2. Alle lejemål vil ved genudlejning være gennemgribende renoveret, således at lejer overtager et lejemål i høj kvalitet.

Området
Ejendommen Frederiksberg Alle 32 er med bedste beliggenhed, placeret på solsiden af den mondæne og charmerende Frederiksberg Alle, tæt på Sankt Thomas Plads. Området er særdeles attraktivt grundet den smukke og centrale beliggenhed i det klassiske Frederiksberg kvarter. Der er fra ejendommen kort gåafstand til både indkøbsmuligheder, skole og offentlig transport, herunder den kommende Metrostation ved Platanvej, som åbner i 2019. Derudover ligger den kommende metro cityring ved Axel Møllers have i fornuftig afstand fra ejendommen. Der er mulig parkering langs Frederiksberg Alle, samt på de omkring liggende sidegader.

Hallandsgade, 2300 København S

Hallandsgade, 2300 København S

Ejendommen er beliggende i et attraktivt område, kun en cykeltur fra Amager Strandpark og i gå afstand af et stort udvalg af butikker på Amagerbrogade.

Boligerne
Ejendommen indeholder 10 boliger på 3 eller 4 værelser, hvoraf størrelserne varierer fra 73 – 79 m2 m2. Alle lejemål vil ved genudlejning være gennemgribende renoveret. Der findes ikke private opbevaringsrum i ejendommen.

Området
Hallandsgade ligger på den inderste del af Amager, kun 10 minutter på cykel til Københavns centrum, på en stille og ugenert sidegade til Amagerbrogade. Få minutters gang fra ejendommen finder man gode forbindelse med offentlig transport, et bredt udvalg af indkøbsmuligheder samt hyggelige restauranter og caféer.

 

Godthåbsvej, 2000 Frederikberg

Ejendommen Godthåbsvej 86, 2000 Frederiksberg

Opført i 1935, med gule mursten og med saddeltag belagt med røde tegl. Derudover er der en asfalteret gård.

Boligerne
Ejendommen indeholder 6 boliger med 3 eller 4 værelser, hvoraf størrelserne varierer fra 75 til 111 m2. Alle lejemål vil ved genudlejning være gennemgribende renoveret, således at lejer overtager et lejemål i høj kvalitet.

Området
Ejendommen Godthåbsvej 86 er centralt beliggende på Frederiksberg i det attraktive Fuglebakkekvarter. Området er meget attraktivt grundet dets gode ry og stille beliggehed. Der er fra ejendommen kort afstand til indkøbsmuligheder, skole og offentlig transport. Derudover ligger den kommende metro cityring ved Axel Møllers have i fornuftig afstand fra ejendommen. Der er ved ejendommen gratis parkering i 2 timer på den offentlige vej.

Trondhjemsgade 10, 2100 København Ø

Ejendommen Trondhjemsgade 10, 2100 København K

Trondhjemsgade 10 er en prægtig boligejendom opført i 1920 i klassisk Østerbro herskabsstil. Facaden er fyldt med arkitektoniske detaljer, som man sjældent finder i nyere byggerier. Bag til ejendommen, er en mindre fælles gårdområde med stole, borde, skure mv.

Boligerne
Ejendommen består af 8 enestående og store boliger. Boligerne varierer i størrelse fra 188 m2 til 238 m2, og tilbyder derfor meget leverum. Boligerne har en god rumfordeling med klassiske herskabelige stuer, stuklofter og andre flotte detaljer. Alle boligerne bliver istandsat ved genudlejning, så du som lejer får en god bolig i høj kvalitet. Boligerne vil ligeledes få tilført altaner, i en god og brugbar størrelse mod gården, ligesom de øverste boliger har en tagterrasse.

Området
Ejendommens beliggenhed er attraktiv centralt på Østerbro. Trondhjemsgade er en særdeles eksklusiv gade, og er beliggende i kort afstand fra Østerport Station, Kastellet, Langelinje og Østre Anlæg. Ligeledes kommer der i 2019 metro tæt på ejendommen.

Fælledvej, 2200 København N

Ejendommen Fælledvej 15, 2200 København N

Er en særdeles smuk og klassisk Københavnerejendom. Ejendommen blev opført i 1888. Til ejendommen hører et af de største aflukkede gårdanlæg i byen, med grønne områder, lejepladser, grillstationer, borde mv. Perfekt til både børn og voksne. Alle boliger vil få tilført altaner, så gårdmiljøet også kan nydes fra lejligheden.

Boligerne
Ejendommen består af 5 boliger, én på hver etage. Boligerne er fra 167 til 192 m2, og egner sig derfor perfekt til børnefamilier eller personer med trang til plads. Alle boliger vil blive leveret i høj kvalitet, herunder nyt køkken, badeværelse mv. Der er opbevaringsrum til alle boliger.

Området
Ejendommen er beliggende midt i Nørrebros mest hippe område, omgivet af caféer, nichebutikker og restauranter. Blågårdsgade, Sankt Hans Torv, Elmegade og Ravnsborggade er alle lige rundt om hjørnet. Der er under 350 meter til Søerne og Dronning Louises bro, og kun 450 meter til København K.

Dronningens Tværgade, 1302 København K

Ejendommen Dronningens Tværgade 52-54, 1302 København K

Blev opført i 1956. Der er to opgange på hver sin side af en indgangsport, og opgangene har elevator. Derudover er der en større asfalteret gård.

Boligerne
Ejendommen indeholder 16 boliger hvoraf størrelserne varierer fra 49 til 73 m2. Alle lejemål vil ved genudlejning blive gennemgribende renoveret, således at lejer overtager et lejemål i høj kvalitet. Der er opbevaringsrum til hvert enkelt lejemål. Boligerne egner sig særligt til unge og par uden børn.

Området
Ejendommen ligger særdeles attraktivt i centrum af København, på den rolige del af Dronningens Tværgade og kun et stenkast fra Kongens Have. Derudover kan størstedelen af de københavnske attraktioner nås i gåafstand. Skal man med offentlig transport, så ligger Nørreport Station med bus, tog, metro ca. 650 meter væk.

Fredensvej, 2920 Charlottenlund

Ejendommen Fredensvej 67-69, 2920 Charlottenlund

En tidstypisk ejendom i 3 etager opført i 1965 i gule mursten. Til ejendommen hører en dejlig privat aflåst have. Der er vaskeri i kælderen til brug for ejendommens beboere.

Boligerne
Ejendommen har 12 boliger der varierer i størrelsen mellem 57 til 123 m2. Der er fine store kælderdepotrum til alle boliger og boligerne renoveres før genudlejning. Der er ikke elevator og det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Området
Ejendommens beliggenhed er attraktiv og centralt i Charlottenlund. Der er kort til indkøbsmuligheder på Ordrupvej samt til Ordrup Station ligesom Dyrehaven og Bakken er tæt på. Der er ligeledes et bredt udvalg af cafeer og restauranter i nærområdet.

Toftegårds Allé, 2500 Valby

Ejendommen Toftegårds Allé 8-10, 2500 Valby

En pæn ejendom opført i 1904 i klassisk stil. Facaden vender ud mod Toftegårds Allé, og bagtil er der et større fælles gårdanlæg med tilknyttede parkeringspladser, cykel og barnevognsskure.

Boligerne
Ejendommen består af 14 boliger. Boligerne er hhv. 68 til 88 m2 og et mindre antal på ca. 138 m2. Boligerne har en god rumfordeling. Alle boligerne bliver istandsat ved genudlejning, så du som lejer får en god bolig i høj kvalitet. Boligerne vil ligeledes få tilført altaner, i en god og brugbar størrelse mod gården.

Området
Ejendommens beliggenhed er attraktiv centralt i Valby. Valby har gennemgået byfornyelse gennem de senere år, og mange projekter er enten i gang eller undervejs. Ejendommen er i gå afstand fra Valby Langgade, Søndermarken, Zoologisk Have, Spinderiet samt Valby Station. Derudover er der på selve Toftegårds Allé ligeledes butikker og caféer.

Ulrikkenborg Plads, 2800 Kgs. Lyngby

Ejendommen Ulrikkeborg Plads 2-4, 2800 Kgs. Lyngby

Ulrikkenborg Plads er en klassisk rødstensejendom opført i 1933. Den ene side af ejendommen vender ud mod pladsen og den anden side mod stationen, hvorfor der er meget begrænset indkig i boligerne.

Boligerne
Ejendommen består af 12 pæne og velproportionerede boliger, på hhv. 99 og 102 m2. Eksternt boligerne hører der et depotrum til alle boligerne.Inden overtagelse vil boligerne blive istandsat, så du som lejer får en god bolig i høj kvalitet.

Området
Ejendommens beliggenhed er attraktiv centralt i Kongens Lyngby.Netop ud for ejendommen er Lyngby Station, og på bagsiden af den finder man både den fremragende gågade samt det populære Lyngby Storcenter. Derved er både København og lokal kvalitetsshopping i kort afstand.

Nyelandsvej, 2000 Frederiksberg C

Ejendommen Nyelandsvej 20, 2000 Frederiksberg

Ejendommen er en klassisk københavner ejendom opført i 1887. Der er tilknyttet gårdområde til ejendommen med græsplæne, cykel og barnevognsskur ligesom der er depotrum til alle boligerne. Alle boliger vil få tilført altaner, så gårdmiljøet også kan nydes fra boligen.

Boligerne
Ejendommen består af 9 boliger.Boligerne er hhv. 87 og 88 m2 med en god rumfordeling. Alle boligerne vil blive leveret i høj kvalitet, herunder nyt køkken, hårde hvidevarer, nyt badeværelse mv.

Nærområdet
Ejendommen er beliggende meget attraktivt på Frederiksberg, i kort afstand fra Frederiksberg Centret, Metroen, Falkonér Allé samt CBS. I gåafstand kan man ligeledes nå både Frederiksberg Have og Gammel Kongevej.

Østerbrogade, 2100 København Ø

Ejendommen Østerbrogade 114-116, 2100 København Ø

Ejendommen på Østerbrogade 114-116 er opført i 1902 og smukt veligeholdt samt renoveret gennem årene. Ejendommen er på 4.023 m2 og alle lejere har adgang stor fælles og aflåst gård.

Boligerne
Der er 15 fantastiske herskabslejeboliger, som varierer i størrelsen fra 85 – 288 m2. Boligerne er rummelige med højt til loftet, stukatur, store småsprossede vinduespartier og franske døre. Der er kælderrum til hvert lejemål, og alle boliger renoveres før en genudlejning. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Området
Østbanegade ligger meget centralt i forhold til offentlig transport. Blot 300 meter fra Svanemølle station også med mange buslinjer. Derudover ligger den nye Københavnske Metro (Cityringen) tæt på ejendommen. Området er præget af mange ambassader og konsulater og derfor roligt og hyggeligt. Tæt på gode indkøbsmuligheder.

Østbanegade, København Ø

Østbanegade, 2100 København Ø

Ejendommen ligger på Østbanegade 7 og er opført i 1903. Der er tale om en flot og historisk ejendom med mange arkitektoniske finesser og detaljer. Der er elevator i ejendommen.

Boligerne
Der er 9 fantastiske herskabslejeboliger, som varierer i størrelsen fra 185 – 243 m2. Boligerne er rummelige med højt til loftet, stukatur, store småsprossede vinduespartier og franske døre. Der er kælderrum til hvert lejemål, og alle boliger renoveres før en genudlejning. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Området
Østbanegade ligger meget centralt i forhold til offentlig transport. Blot 200 meter fra Østerport Station, som serviceres af både regional- og S-tog samt mange buslinjer. Derudover vil den nye Københavnske Metro (Cityringen) ligge tæt på ejendomme. Området er præget af mange ambassader og konsulater og derfor roligt og hyggeligt. Tæt på gode indkøbsmuligheder.

Danas Plads – Vodroffsvej og Vodroffslund, Frederiksberg

Vodroffsvej, Vodroffslund, Danas Plads, Frederiksberg

En enestående Københavner ejendom opført i 1908 med flere, specielle arkitektoniske detaljer som f.eks. 4 tårne. Ejendommen består af 2 separate bygninger placeret omkring 2 hyggelige gårdpladser på hver sin side af Danas Plads dækkende adresserne Vordroffsvej 37-41, Danasvej 10-10A og 11 samt Vordroffslund 1-3. Facaden på ejendommen står flot og nypudset i en gråbrunlig nuance. Gårdpladserne er hyggelige og giver rig mulighed for udendørs aktivitet i form af både leg og afslapning.

Boligerne
Der er samlet set 82 boliger i ejendommen i størrelser fra 64 til 208 m2, hvoraf kun 3 af boligerne er under 100 m2. Alle boliger er store, lyse og smagfuldt indrettet. De vil alle blive renoveret forud for en genudlejning. Der er kælderrum til alle boliglejemål. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Området

Ejendommen ligger i et af de mest eftertragtede områder på Frederiksberg med nærhed til både shopping, cafeer og handelsstrøg. F.eks. ligger ejendommen kun 600 meter fra Gammel Kongevej. Området er meget charmerende og præget af rolige omgivelser samt andre lignende bygninger fra samme periode. Ligger desuden også ganske tæt på Søerne og offentlig transport.