Ericaparken, 2820 Gentofte

Ejendommen Ericaparken

Ejendommen er opført i 1961 og ligger i naturskønne og grønne parkomgivelser tæt på Dan Turells Vangede og Nymosen. I midten af de 3 blokke er der anlagt et stort grønt område med plads til både leg og hygge. Yderligere er der gode parkeringsmuligheder i form af p-pladser i gården eller på vejen, og der er mulighed for at leje enten carport eller garage.

Boliger
Der er 82 boliglejemål, og de varierer fra 1-4 værelser og fra 42-143 m2.  Alle lejligheder udlejes nyistandsatte, og alle lejlighed udstyres så vidt muligt med vaske-/tørremaskine, og ellers er der fælles vaskefaciliteter i kælderen. Det undersøges i 2020 om muligheden for opsætning af altaner på ejendommen.

Området
Ericaparken ligger stille og natursmukt, men der er stadig gode muligheder for at komme til offentlig transport både i form af bus lige ved ejendommen, eller via S-tog fra Kildebakken eller Vangede station, som ligger cirka 10 minutters gang fra adressen.

Kanslergade, 2100 København Ø

Kanslergade/Jagtvej, 2100 København Ø

Denne smukke ejendom fra 1920 er beliggende centralt på Østerbro med fælledparken som nabo. Ejendommen er bygget i en triangel, og i midten af denne findes en skøn aflukket gård med cykelparkering og et stort grønt areal med borde og bænke.

Boliger
Ejendommen indeholder 75 lejemål, fra de helt små to-værelses lejligheder og så op til 7 værelser – størrelserne variere fra 65 til 230 m2. Alle lejemål vil ved genudlejning være nyistandsatte med respekt for ejendommens historie.

Området
Ejendommen ligger yderst centralt i forhold til offentlig transport – blot 300 meter fra Svanemølle station, som også har mange gode buslinjer. Derudover ligger den nye Københavnske Metro (Cityringen) også tæt på ejendommen. Yderligere finder man et væld af restauranter samt de bedste indkøbsmuligheder lige rundt om hjørnet.

Mariendalsvej, Frederiksberg

Mariendalsvej, Frederiksberg

Ejendommen Sonninghus er opført som en hestesko, hvor længerne omkranser en velholdt og hyggelig have. Den charmerende murstensejendom er opført i 1935 på det eftertragtede Frederiksberg,

Boligerne
Ejendommen rummer 92 boliglejemål, som variere mellem størrelserne 60-62 m2, 72-74 m2 og 120-122 m2 – dog med en overvægt af mindre lejemål. Der er altan til alle lejligheder, eget kælderrum samt adgang til fælles vaskefaciliteter.

Området
Ejendommen er beliggende midt på Frederiksberg på en stille og ugenert sidegade til Falkoner Allé. Fra ejendommen er der kun minutters gang til både shopping, offentlig transport herunder bl.a. metro ved Frederiksberg Centret. Endvidere er der kort afstand til naturskønne områder som Frederiksberg Have eller Søerne i indre by.

Hasselgården, Vanløse

Ejendommen Ålekistevej/Thorupgaards Allé/Hasselve

Ejendommen er opført i 1938 og består af 4 huse, der hver især hænger to og to sammen i to
L-formede bygninger. Imellem er et pænt og velvedligeholdt gårdmiljø med græsplæne.

Boligerne
I alt rummer ejendommen 68 boliglejemål som er effektivt indrettet med gang, mindre toilet, mindre køkken samt to meget reelle rum. Tillige har lejlighederne en pæn og anvendelig altan. Lejlighederne udlejes alle nyistandsatte – der er adgang til fælles tørre-­ og vaskerum, og der er ydermere gode parkeringsmuligheder på ejendommens parkeringsplads ved Hasselvej, eller i gaderne omkring ejendommen.

Nærområdet
Ejendommen er beliggende i et kvarter præget af lavt byggeri i form af rækkehuse og villaer, og det sikrer et roligt miljø, med begrænset trafik..
Ålekistevej er en aktiv handelsgade med et væld af byliv og butikker, og Damhussøen og Damhusengen ligger kun få hundrede meter væk. Fra og ejendommen er der endvidere gode busforbindelse og metro samt s-tog ligger ca 1 kilometer væk.

 

 

Sankt Jakobs Plads , 2100 København Ø

Sankt Jakobs Plads, 2100 København Ø

Ejendommen er beliggende på Sankt Jakobs Plads, som er et utroligt charmerende torv med restauranter og delikatesse butikker.

Hele kvarteret er præget af store herskabelige ejendomme fra en tid, hvor der ikke blev sparet på håndværk og materialevalg.

Boligerne
Ejendommen indeholder 12 boliger mellem 110-195 m2. Der er opbevaringsrum til alle lejemål og ydermere er der adgang til en stor fælles gård med både legeplads og små hyggelige kroge til de lange sommeraftener

Området
Ejendommen er beliggenheden yderst central på Østerbro med kun få minutters gang til kulturoplevelser, indkøb, offentlig transport og grønne omgivelser.

Korfuvej, 2300 København S

Korfurvej, 2300 København S

Ejendommen er beliggende i et attraktivt område på Amager, tæt på både by og natur. I gåafstand fra ejendommen forefindes butikker, supermarkeder, offentlig transport og rekreative områder.

Boligerne
Ejendommen indeholder 28 boliger med 2, 3 eller 4 værelser, hvoraf størrelserne varierer fra 60 – 106 m2. Alle lejemål vil ved genudlejning være gennemgribende renoveret, således at lejer overtager et lejemål i høj kvalitet.

Området
Korfuvej er en rolig sidevej med mindre etageejendomme og villaer. Der er kort afstand til indkøbsmuligheder på både Amagerbrogade og Amager Centeret. Kun 15 minutters gang fra ejendommen ligger Metroen, der giver nem adgang til det meste af København og det lækre område ved Amager Strandpark.

 

Skjulhøj Allé, 2720 Vanløse

Skjulhøj Allé, 2720 Vanløse

Ejendommen er beliggende i et attraktivt område, tæt på København. Til ejendommen hører en mindre have til brug for ejendommens beboere. Der hører altan til flere af lejlighederne.

Boligerne
Ejendommen indeholder 28 boliger med 2, eller 4 værelser, hvoraf størrelserne varierer fra 43 – 108 m2. Alle lejemål vil ved genudlejning være gennemgribende renoveret, således at lejer overtager et lejemål i høj kvalitet.

Området
Skjulhøj Alle ligger centralt placeret i Vanløse, i et stille villakvarter, med kort afstand til metro og s-tog.

Haveselskabetsvej, 1823 Frederiksberg

Haveselskabetsvej, 1823 Frederiksberg

Ejendommen er opført i 1875 i røde mursten, dog med pudset facade mod Kingosgade, og med tegltag.

Boligerne
Ejendommen i 3 plan indeholder 14 lejligheder. Lejlighederne er i forskellige størrelser, eftersom nogle er oprindelige og andre er sammenlagt. Størrelserne varierer fra 37 – 137 m2. Alle lejemål vil ved genudlejning være gennemgribende renoveret.

Området
Ejendommen ligger centralt og attraktivt på sidevej til den mondæne Frederiksberg Allé tæt ved Sankt Thomas Plads og Værnedamsvej. Der er kort afstand til indkøbsmuligheder på både Gammel Kongevej, Værnedamsvej og Vesterbrogade. Gode forbindelser til offentlig transport og den kommende Metro, der bliver anlagt ved Frederiksberg Allé/Platanvej, samt til det øvrige Frederiksberg og centrale København. Der er 2 timers parkering langs Frederiksberg Alle samt i sidegaderne.

Frederiksberg Allé, 1820 Frederiksberg C

Frederiksberg Allé, 1820 Frederiksberg C

Ejendommen er en klassisk Frederiksberg ejendom opført i 1907, med gule mursten og med karnapper. Indgangen til beboelseslejlighederne sker via en bred og charmerende opgang med flot glasmosaik og store lakerede mahognidøre. Baggården består til dels at et asfalteret område men også af et større grønt areal, hvor der er plads til fællesaktiviteter. Det er planen at der søges om tilladelse til at etablere elevator på ejendommen.

Boligerne
Ejendommen indeholder 8 boliger med 6, 7 eller 8 værelser, hvoraf størrelserne varierer fra 191 – 266 m2. Alle lejemål vil ved genudlejning være gennemgribende renoveret, således at lejer overtager et lejemål i høj kvalitet.

Området
Ejendommen Frederiksberg Alle 32 er med bedste beliggenhed, placeret på solsiden af den mondæne og charmerende Frederiksberg Alle, tæt på Sankt Thomas Plads. Området er særdeles attraktivt grundet den smukke og centrale beliggenhed i det klassiske Frederiksberg kvarter. Der er fra ejendommen kort gåafstand til både indkøbsmuligheder, skole og offentlig transport, herunder den kommende Metrostation ved Platanvej, som åbner i 2019. Derudover ligger den kommende metro cityring ved Axel Møllers have i fornuftig afstand fra ejendommen. Der er mulig parkering langs Frederiksberg Alle, samt på de omkring liggende sidegader.

Hallandsgade, 2300 København S

Hallandsgade, 2300 København S

Ejendommen er beliggende i et attraktivt område, kun en cykeltur fra Amager Strandpark og i gå afstand af et stort udvalg af butikker på Amagerbrogade.

Boligerne:
Ejendommen indeholder 10 boliger på 3 eller 4 værelser, hvoraf størrelserne varierer fra 73 – 79 m2 m2. Alle lejemål vil ved genudlejning være gennemgribende renoveret, således at lejer overtager et lejemål i høj kvalitet.

Området

Hallandsgade 13 ligger på den inderste del af Amager, kun 10 minutter på cykel til Københavns centrum, på en stille sidegade til Amagerbrogade.

 

Godthåbsvej, 2000 Frederikberg

Ejendommen Godthåbsvej 86, 2000 Frederiksberg

Opført i 1935, med gule mursten og med saddeltag belagt med røde tegl. Derudover er der en asfalteret gård.

Boligerne

Ejendommen indeholder 6 boliger med 3 eller 4 værelser, hvoraf størrelserne varierer fra 75 til 111 m2. Alle lejemål vil ved genudlejning være gennemgribende renoveret, således at lejer overtager et lejemål i høj kvalitet.

Området

Ejendommen Godthåbsvej 86 er centralt beliggende på Frederiksberg i det attraktive Fuglebakkekvarter. Området er meget attraktivt grundet dets gode ry og stille beliggehed. Der er fra ejendommen kort afstand til indkøbsmuligheder, skole og offentlig transport. Derudover ligger den kommende metro cityring ved Axel Møllers have i fornuftig afstand fra ejendommen. Der er ved ejendommen gratis parkering i 2 timer på den offentlige vej.

Trondhjemsgade 10, 2100 København Ø

Ejendommen Trondhjemsgade 10, 2100 København K

Trondhjemsgade 10 er en prægtig boligejendom opført i 1920 i klassisk Østerbro herskabsstil. Facaden er fyldt med arkitektoniske detaljer, som man sjældent finder i nyere byggerier. Bag til ejendommen, er en mindre fælles gårdområde med stole, borde, skure mv.

Boligerne

Ejendommen består af 8 enestående og store boliger. Boligerne varierer i størrelse fra 188 m2 til 238 m2, og tilbyder derfor meget leverum. Boligerne har en god rumfordeling med klassiske herskabelige stuer, stuklofter og andre flotte detaljer. Alle boligerne bliver istandsat ved genudlejning, så du som lejer får en god bolig i høj kvalitet. Boligerne vil ligeledes få tilført altaner, i en god og brugbar størrelse mod gården, ligesom de øverste boliger har en tagterrasse.

Området

Ejendommens beliggenhed er attraktiv centralt på Østerbro. Trondhjemsgade er en særdeles eksklusiv gade, og er beliggende i kort afstand fra Østerport Station, Kastellet, Langelinje og Østre Anlæg. Ligeledes kommer der i 2019 metro tæt på ejendommen.

Fælledvej, 2200 København N

Ejendommen Fælledvej 15, 2200 København N

Er en særdeles smuk og klassisk Københavnerejendom. Ejendommen blev opført i 1888. Til ejendommen hører et af de største aflukkede gårdanlæg i byen, med grønne områder, lejepladser, grillstationer, borde mv. Perfekt til både børn og voksne. Alle boliger vil få tilført altaner, så gårdmiljøet også kan nydes fra lejligheden.

Boligerne

Ejendommen består af 5 boliger, én på hver etage. Boligerne er fra 167 til 192 m2, og egner sig derfor perfekt til børnefamilier eller personer med trang til plads. Alle boliger vil blive leveret i høj kvalitet, herunder nyt køkken, badeværelse mv. Der er opbevaringsrum til alle boliger.

Området

Ejendommen er beliggende midt i Nørrebros mest hippe område, omgivet af caféer, nichebutikker og restauranter. Blågårdsgade, Sankt Hans Torv, Elmegade og Ravnsborggade er alle lige rundt om hjørnet. Der er under 350 meter til Søerne og Dronning Louises bro, og kun 450 meter til København K.

Dronningens Tværgade, 1302 København K

Ejendommen Dronningens Tværgade 52-54, 1302 København K

Blev opført i 1956. Der er to opgange på hver sin side af en indgangsport, og opgangene har elevator. Derudover er der en større asfalteret gård.

Boligerne

Ejendommen indeholder 16 boliger hvoraf størrelserne varierer fra 49 til 73 m2. Alle lejemål vil ved genudlejning blive gennemgribende renoveret, således at lejer overtager et lejemål i høj kvalitet. Der er opbevaringsrum til hvert enkelt lejemål. Boligerne egner sig særligt til unge og par uden børn.

Området

Ejendommen ligger særdeles attraktivt i centrum af København, på den rolige del af Dronningens Tværgade og kun et stenkast fra Kongens Have. Derudover kan størstedelen af de københavnske attraktioner nås i gåafstand. Skal man med offentlig transport, så ligger Nørreport Station med bus, tog, metro ca. 650 meter væk.

Fredensvej, 2920 Charlottenlund

Ejendommen Fredensvej 67-69, 2920 Charlottenlund

En tidstypisk ejendom i 3 etager opført i 1965 i gule mursten. Til ejendommen hører en dejlig privat aflåst have. Der er vaskeri i kælderen til brug for ejendommens beboere.

Boligerne

Ejendommen har 12 boliger der varierer i størrelsen mellem 57 til 123 m2. Der er fine store kælderdepotrum til alle boliger og boligerne renoveres før genudlejning. Der er ikke elevator og det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Området

Ejendommens beliggenhed er attraktiv og centralt i Charlottenlund. Der er kort til indkøbsmuligheder på Ordrupvej samt til Ordrup Station ligesom Dyrehaven og Bakken er tæt på. Der er ligeledes et bredt udvalg af cafeer og restauranter i nærområdet.

Toftegårds Allé, 2500 Valby

Ejendommen Toftegårds Allé 8-10, 2500 Valby

En pæn ejendom opført i 1904 i klassisk stil. Facaden vender ud mod Toftegårds Allé, og bagtil er der et større fælles gårdanlæg med tilknyttede parkeringspladser, cykel og barnevognsskure.

Boligerne

Ejendommen består af 14 boliger. Boligerne er hhv. 68 til 88 m2 og et mindre antal på ca. 138 m2. Boligerne har en god rumfordeling. Alle boligerne bliver istandsat ved genudlejning, så du som lejer får en god bolig i høj kvalitet. Boligerne vil ligeledes få tilført altaner, i en god og brugbar størrelse mod gården.

Området

Ejendommens beliggenhed er attraktiv centralt i Valby. Valby har gennemgået byfornyelse gennem de senere år, og mange projekter er enten i gang eller undervejs. Ejendommen er i gå afstand fra Valby Langgade, Søndermarken, Zoologisk Have, Spinderiet samt Valby Station. Derudover er der på selve Toftegårds Allé ligeledes butikker og caféer.

Ulrikkenborg Plads, 2800 Kgs. Lyngby

Ejendommen Ulrikkeborg Plads 2-4, 2800 Kgs. Lyngby

Ulrikkenborg Plads er en klassisk rødstensejendom opført i 1933. Den ene side af ejendommen vender ud mod pladsen og den anden side mod stationen, hvorfor der er meget begrænset indkig i boligerne.

Boligerne

Ejendommen består af 12 pæne og velproportionerede boliger, på hhv. 99 og 102 m2. Eksternt boligerne hører der et depotrum til alle boligerne.Inden overtagelse vil boligerne blive istandsat, så du som lejer får en god bolig i høj kvalitet.

Området

Ejendommens beliggenhed er attraktiv centralt i Kongens Lyngby.Netop ud for ejendommen er Lyngby Station, og på bagsiden af den finder man både den fremragende gågade samt det populære Lyngby Storcenter. Derved er både København og lokal kvalitetsshopping i kort afstand.

Nyelandsvej, 2000 Frederiksberg C

Ejendommen Nyelandsvej 20, 2000 Frederiksberg

Ejendommen er en klassisk københavner ejendom opført i 1887. Der er tilknyttet gårdområde til ejendommen med græsplæne, cykel og barnevognsskur ligesom der er depotrum til alle boligerne. Alle boliger vil få tilført altaner, så gårdmiljøet også kan nydes fra boligen.

Boligerne

Ejendommen består af 9 boliger.Boligerne er hhv. 87 og 88 m2 med en god rumfordeling. Alle boligerne vil blive leveret i høj kvalitet, herunder nyt køkken, hårde hvidevarer, nyt badeværelse mv.

Nærområdet

Ejendommen er beliggende meget attraktivt på Frederiksberg, i kort afstand fra Frederiksberg Centret, Metroen, Falkonér Allé samt CBS. I gåafstand kan man ligeledes nå både Frederiksberg Have og Gammel Kongevej.

Østerbrogade, 2100 København Ø

Ejendommen Østerbrogade 114-116

Ejendommen på Østerbrogade 114-116 er opført i 1902 og smukt veligeholdt samt renoveret gennem årene. Ejendommen er på 4.023 m2 og alle lejere har adgang stor fælles og aflåst gård.

Boligerne

Der er 15 fantastiske herskabslejeboliger, som varierer i størrelsen fra 85 – 288 m2. Boligerne er rummelige med højt til loftet, stukatur, store småsprossede vinduespartier og franske døre. Der er kælderrum til hvert lejemål, og alle boliger renoveres før en genudlejning. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Nærområdet

Østbanegade ligger meget centralt i forhold til offentlig transport. Blot 300 meter fra Svanemølle station også med mange buslinjer. Derudover ligger den nye Københavnske Metro (Cityringen) tæt på ejendommen. Området er præget af mange ambassader og konsulater og derfor roligt og hyggeligt. Tæt på gode indkøbsmuligheder.

Østbanegade, København Ø

Ejendommen Østbanegade

Ejendommen ligger på Østbanegade 7 og er opført i 1903. Der er tale om en flot og historisk ejendom med mange arkitektoniske finesser og detaljer. Der er elevator i ejendommen.

Boligerne

Der er 9 fantastiske herskabslejeboliger, som varierer i størrelsen fra 185 – 243 m2. Boligerne er rummelige med højt til loftet, stukatur, store småsprossede vinduespartier og franske døre. Der er kælderrum til hvert lejemål, og alle boliger renoveres før en genudlejning. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Nærområdet

Østbanegade ligger meget centralt i forhold til offentlig transport. Blot 200 meter fra Østerport Station, som serviceres af både regional- og S-tog samt mange buslinjer. Derudover vil den nye Københavnske Metro (Cityringen) ligge tæt på ejendomme. Området er præget af mange ambassader og konsulater og derfor roligt og hyggeligt. Tæt på gode indkøbsmuligheder.

Danas Plads – Vodroffsvej og Vodroffslund, Frederiksberg

Ejendommen Vodroffsvej

En enestående Københavner ejendom opført i 1908 med flere, specielle arkitektoniske detaljer som f.eks. 4 tårne. Ejendommen består af 2 separate bygninger placeret omkring 2 hyggelige gårdpladser på hver sin side af Danas Plads dækkende adresserne Vordroffsvej 37-41, Danasvej 10-10A og 11 samt Vordroffslund 1-3. Facaden på ejendommen står flot og nypudset i en gråbrunlig nuance. Gårdpladserne er hyggelige og giver rig mulighed for udendørs aktivitet i form af både leg og afslapning.

Boligerne

Der er samlet set 82 boliger i ejendommen i størrelser fra 64 til 208 m2, hvoraf kun 3 af boligerne er under 100 m2. Alle boliger er store, lyse og smagfuldt indrettet. De vil alle blive renoveret forud for en genudlejning. Der er kælderrum til alle boliglejemål. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Området
Ejendommen ligger i et af de mest eftertragtede områder på Frederiksberg med nærhed til både shopping, cafeer og handelsstrøg. F.eks. ligger ejendommen kun 600 meter fra Gammel Kongevej. Området er meget charmerende og præget af rolige omgivelser samt andre lignende bygninger fra samme periode. Ligger desuden også ganske tæt på Søerne og offentlig transport.

Trondhjemsgade 11, København Ø

Ejendommen Trondhjemsgade 11

En smuk, ældre præsentabel ejendom opført i 1906 beliggende Trondhjemsgade 11 på Østerbro.

Boligerne
Der er 8 boliglejemål som varierer i størrelse fra 209 til 254 m2. Boligerne er store, rummelige og herskabeligt indrettede med højt til loftet, stukatur, store vinduespartier og franske døre. De store vinduespartier giver også et smukt lysindfald i boligerne. Alle boliger har kælderrum og renoveres før genudlejning med respekt for boligens klassiske detaljer. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Nærområdet
Østerbro er en af de mest populære områder i København. Trondhjemsgade ligger i et hyggeligt og meget roligt og attraktivt kvarter ikke langt fra det pulserende byliv og mange smukke, grønne oaser. Ejendommen ligger meget centralt i forhold til offentlig transport kun 100 meter fra Østerport Station, som serviceres både af regional- og S-tog samt mange buslinjer. Derudover vil ejendommen kun ligge ca. 250 meter fra den nye Københavnske Metro (Cityringen), som vil åbne i 2018.

Trondhjemsgade 7, København Ø

Ejendommen Trondhjemsgade 7

En smuk, ældre præsentabel ejendom opført i 1906 beliggende Trondhjemsgade 7 på Østerbro.

Boligerne

Der er 7 boliglejemål som varierer i størrelse fra 209 til 275 m2. Boligerne er store, rummelige og herskabeligt indrettede med højt til loftet, stukatur, store vinduespartier og franske døre. De store vinduespartier giver også et smukt lysindfald i boligerne. Alle boliger har kælderrum og renoveres før genudlejning med respekt for boligens klassiske detaljer. Ejendommen har elevator. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Nærområdet

Østerbro er en af de mest populære områder i København. Trondhjemsgade ligger i et hyggeligt og meget roligt og attraktivt kvarter ikke langt fra det pulserende byliv og mange smukke, grønne oaser. Ejendommen ligger meget centralt i forhold til offentlig transport kun 100 meter fra Østerport Station, som serviceres både af regional- og S-tog samt mange buslinjer. Derudover vil ejendommen kun ligge ca. 250 meter fra den nye Københavnske Metro (Cityringen), som vil åbne i 2018.

Thorshavnsgade/Amager Boulevard, 2300 København S

Ejendommen Thorshavnsgade 2

Denne skønne ejendom er beliggende lige ved Langebro i København og midt mellem København K, Amager, Christianshavn og Islands Brygge. Ejendommen blev opført i 1906 men står stadig utrolig smuk og velholdt. Til ejendommen hører en ganske vidunderlig og aflåst gård, som ligger ganske ugenert fra vejen, og hvor der plads til både leg og hygge.

Boligerne
Bygningen er i 4 etager foruden kælder og uudnyttet tagetage, og indeholder samlet set 16 boliglejemål og 5 erhvervslejemål. Boliglejemålene er mellem 70-155 m2, og mange ligger med smuk udsigt over Christianhavns Volde. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Området
Ejendommen er beliggende på hjørnet af Thorshavnsgade og Amager Boulevard, som er en ganske enstående beliggenhed få minutters gang fra Rådhuspladsen, hvor man finde et væld af shopping faciliteter, et rigt caféliv og offentlig transport. Endvidere er det spændende nye Islands Brygge lige rundt om hjørnet samt de skønne grønne områder ved Christianshavns Volde.

Smallegade, Frederiksberg

Ejendommen Smallegade

Denne flotte, historiske ejendom er opført omkring 1900-tallet. Ejendommen er nænsomt renoveret helt i tråd med den eksisterende stil blandt andet med nyt tag, nye vinduer og døre. Der er også elevator i ejendommen.

Boligerne

Der er 8 helt ny istandsatte boliglejemål alle med enten balkon, fransk altan eller tagterrasse. Boligerne ligger størrelsesmæssigt fra 100 til 120 m2. De er veldisponerede med højt til loftet og trægulve. Alle boliger renoveres før genudlejning, og der hører et kælderrum til hvert lejemål. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Nærområdet
Ejendommen ligger på hjørnet af Smallegade og Hospitalsvej med front mod Frederiksberg Rådhus. Placeringen giver et ugeneret udsyn til Frederiksberg Have. Absolut en af Københavns mest attraktive adresser tæt på grønne og meget rolige omgivelser. Der er også meget kort afstand til Gammel Kongevej, hvor der er både findes velbesøgte cafeér og gode shoppingmuligheder. Tæt på metroen som ligger ved Frederiksberg Centret.

Slangerupgade, København N

Ejendommen Slangerupgade

Ejendommen er opført i 1939 og ligger på grænsen mellem Nørrebro, Østerbro og København NV. Ejendommen, som er meget typisk for området, deler et stort, solrigt og super hyggeligt gårdmiljø med grønne arealer, store træer og hyggekroge med to andre ejendomme. Gårdmiljøet er indhegnet og har også en meget veludstyret legeplads.

Boligerne

Der er 92 boliglejemål i ejendommen, som i gennemsnit er 61 m2. Alle boliger har eget kælderrum samt en fælles vaskekælder. Alle boliger renoveres før genudlejning. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Nærområdet
Slangerupgade ligger meget centralt og tæt på flere grønne områder som Fælledparken og Parken. Ydermere er der kun få minutter til Nørrebroparken, Assistent Kirkegården og Nørrebros handelsstrøg som inkluderer Tagensvej og Nørrebro Centeret. Bispebjerg- og Nørrebro station samt den kommende Metro ligger blot få hundrede meter fra ejendommen, og der kører også mange buslinjer i området.

Ole Nielsens Hus, Gentofte

Ejendommen Ole Nielsens Hus

Ejendommen opført i 1938 i 4 etager og ligger på hjørnet af Gentoftegade og Baunegårdsvej. Den er bygget i rødbrune mursten og står pæn og velholdt. Der er en stor fælles gård bagved ejendommen med rig mulighed for både leg og andre udendørs aktiviteter.

Boligerne

Der er samlet set 57 boliglejemål i størrelsen fra 57 til 202 m2. Der er et kælderrum til hver bolig samt et fælles vaskerum. Boligerne renoveres før genudlejning. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Nærområdet

Ejendommen ligger i hjertet af Gentofte by tæt på rekreative områder som Gentofte Sø og Stadion. Området er attraktivt p.g.a. de mange naturskønne omgivelser og gode indkøbsmuligheder blandt andet på Gentoftegade, men også på grund af nærhed til København. S-tog stationen ligger kun få minutters gang fra ejendommen og dermed kun 15 minutter fra København.

Ordrupvej/Herthavej, 2920 Charlottenlund

Ejendommen Ordrupvej/Herthavej

Hovedhuset til denne charmerende ejendom blev opført i 1938, og ejendommen i gården blev opført allerede i 1884. Hovedhuset er placeret på hjørnet af Ordrupvej, Herthavej og Henriettevej. Lejlighederne er velindrettet og mange med en eller to altaner.

Boligerne
I hovedhuset er der 53 beboelseslejemål og 6 erhvervslejemål. Beboelseslejlighederne ligger mellem 55-75 m2. Huset i baggården består af fire beboelseslejemål på mellem 35 og 125 m2. Der er kælderrum til hvert lejemål, og lejligheder renoveres inden genudlejning. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Området
Ejendommen ligger i Ordrup tæt på mange gode indkøbsmuligheder både på Ordrupvej og Jægersborg Alle. Området appellerer til mange aldersgrupper dels på grund af de naturskønne omgivelser som f.eks. Charlottenlund Slotspark, Dyrehaven og Bellevue Strand og dels på grund af en beliggenhed nær København. Ordrup S-togsstation ligger mindre end 300 meter fra ejendommen, og herfra tager det kun 15 minutter til Københavns centrum.

Ordrup Torv, Charlottenlund

Ejendommen Ordrup Torv

Ejendommen er opført i 1959 og fremstår pæn og velholdt. Den ligger på Hyldegårds Tværvej 45-49 i det attraktive Charlottenlund.

Boligerne
Der er 47 boliglejemål i ejendommen, som størrelsesmæssigt ligger fra 54 – 125 m2. Boligerne fremstår lyse og venlige, har eget kælderrum og renoveres før genudlejning. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Nærområdet

Ejendommen ligger i Ordrup tæt på mange gode indkøbsmuligheder både på Ordrupvej og Jægersborg Alle. Området appellerer til mange aldersgrupper dels på grund af de naturskønne omgivelser som f.eks. Charlottenlund Slotspark, Dyrehaven og Bellevue Strand dels på grund af en beliggenhed nær København. Ordrup S-togsstation ligger mindre end 300 meter fra ejendommen, og herfra tager det kun 15 minutter til Københavns centrum.

Nørre Søgade, København K

Ejendommen Nørre Søgade

Denne smukke og klassiske ejendom beliggende på Nørre Søgade 21-23, blev opført i 1881. Ejendommen ligger med udsigt ud over Søerne i København, og har fælles og aflukket baggård med havemøbler, cykelskur og legeplads.

Boligerne
Ejendommen består af 13 lejeboliger hvoraf størrelserne varierer fra 105 m2 til 162 m2. Alle lejligheder i ejendommen vil før genudlejning blive gennem renoveret. Til hvert enkelt lejemål hører endvidere eget aflukket opbevaringsrum. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Nærområdet
Ejendommen ligger i yderst eftertragtet kvarter i København. Området er meget attraktivt grundet de smukke omgivelser, centrale beliggenhed samt de rigtig gode transportmuligheder bl.a. fra Nørreport Station.

Koldinggade/Randersgade, København Ø

Ejendommen Koldinggade/Randersgade

Denne skønne ejendom er beliggende i Koldinggade 13-21 og blev opført i 1915. Ejendommen, som er 5 etager, står pæn og vedligeholdt og beboerne har adgang til stor aflukket gård.

Boligerne
Ejendommen består af hele 92 boboelseslejemål, og lejlighedernes størrelse varierer fra 65-82 m2. Alle lejligheder vil blive fuldt renoveret inden genudlejning, og der følger til hvert lejemål privat opbevaringsrum. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Nærområdet
Ejendommen er attraktiv beliggende på Østerbro København, i et roligt kvarter mellem Strandboulevarden og Fælledparken. Området er et eftertragtet boligområde, overvejende domineret af etageboligbebyggelse, men samtidig kun få minutters gang fra gode indkøbs- og transportmuligheder.

Koldinggade, København Ø

Ejendommen Kolddinggade 28-30

Ejendommen her er beliggende på Koldinggade 28-30 og bygningen blev opført i 1904. Ejendommen er klassisk for området, og står flot og vedligeholdt. Ydermere er der for beboerne afgang til stor fælles gård.

Boligerne
Ejendommen består af 17 boliglejemål, hvoraf 3 lejemål er på 130 og 14 lejemål er på 65 m2. Alle lejlighederne vil før genudlejning blive renoveret, og til hvert lejemål følger eget aflukket opbevaringsrum. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Nærområdet
Ejendommen har en attraktiv beliggenhed på Østerbro i København, i et roligt kvarter mellem Strandboulevarden og Fælledparken. Området er et eftertragtet boligområde, overvejende domineret af etageboligbebyggelser. Fra ejendommen er der kun få minutters gang til gode indkøbs- og transportmuligheder.

Kirkevej, Charlottenlund

Ejendommen Kirkevej

En hvid murstens ejendom i 2 etager opført i 1969 og stilmæssigt meget klassisk for den tid.

Boligerne

Der er 23 boliglejemål i ejendommen, som varierer i størrelsen fra 38-72 m2. Alle boliger er nyistandsatte med termoruder og udgang til en mindre balkon samt eget kælderrum. Alle boliger renoveres før genudlejning. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Nærområdet

Ejendommen ligger i Ordrup tæt på mange gode indkøbsmuligheder både på Ordrupvej og Jægersborg Alle. Området tiltrækker mange familier dels på grund af de naturskønne og rolige omgivelser som f.eks. Charlottenlund Slotspark, Dyrehaven og Bellevue Strand dels på grund af sin beliggenhed nær København. Ordrup S-togsstation ligger mindre end 300 meter fra ejendommen, og herfra tager det kun 15 minutter til Københavns centrum.

Hammelstrupvej, København SV

Ejendommen Hammelstrupvej

En charmerende, gul murstens ejendom i 3 etager opført i 1956. Ejendommen er velholdt og har endvidere adgang til en stor fælles og aflukket gård.

Boligerne
Ejendommen indeholder 24 boliglejemål i størrelsen fra 66 til 82 m2. Alle boliger er veldisponerede og pæne samt har termoruder og adgang til mindre balkon eget kælderrum og fælles vaskekælder. Alle boliger renoveres før genudlejning. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Nærområdet

Hammelstrupvej ligger i den sydlige del af København i et hyggeligt og meget roligt kvarter. Der er ikke langt til det pulserende byliv og mange smukke, grønne oaser, som f.eks. Valby Parken. Ejendommen ligger centralt i forhold til offentlig transport – 500 meter fra Sjælør Station, som serviceres af S-tog og flere buslinjer. Derudover er der tæt ved ejendommen et lille hyggeligt torv med gode indkøbsmuligheder.

Kalvebod Brygge 47, København

Kalvebod Brygge 47, 2300 København S

Ejendommen består af to bygninger i hver seks etager samt kælder. De er forbundet fra første til femte etage, mens kælder og stue ikke hænger sammen.
Den er bygget i 2005, og facaderne har gule mursten mod vejen og glasfacader mod vandet. Vinduerne er lavet af aluminium, og taget af fladt.
Stueetagen er således ikke forbundet, men rummer hhv. reception og kontorer i den ene bygning mod vejen, mens stueetagen i den bygning, der vender mod vandet, er indrettet som personalerestaurant. På samme måde er der underjordisk parkering i første bygning, mens kælderen i den bygning, der vender mod vandet, hovedsageligt anvendes til fitnessrum, arkiv, mm. Herudover er der parkering foran bygningen, som har i alt fire elevatorer.

Ejendommen huser Nykredit.

Nærområde
Københavns havnefront hører til blandt Københavns mest attraktive erhvervsområder og er karakteriseret ved prestigefyldte byggerier, der tilbyder eksklusive og topmoderne erhvervsdomiciler og hoteldrift med let adgang til både motorvej og lufthavn samt offentlig transport.

Holmens Kanal 2-14, København

Holmens Kanal 2-14, 1092 København K

Det er Danske Bank, der bebor ejendommen Holmens Kanal 2, også kendt som Erichsens Palæ, opført i 1799. Ejendommen, der ligger centralt i indre København, består af 14 forbundne bygninger på i alt 43.000 m2 samt et parkeringshus på omkring 6.000 m2.

Palæet er udformet som en vinkelbygning med en særdeles karakteristisk tempelfront, der vender mod Kongens Nytorv. Det fritstående tempel foran facaden består af seks joniske søjler og en gavl, der er udsmykket med mytologiske motiver.
Indvendigt står bygningens beletage næsten som oprindeligt med store fest- og spisesale og dekoreret med rige væg- og loftsmalerier med pompejanske motiver.

Ejendommen har siden 1888 været bankdomicil.

Nærområde
Ejendommen er beliggende i selve hjertet af København, lige ved siden af det Kongelige Teater og Hotel d’Angleterre på Kongens Nytorv og det politiske magtcentrum på Christiansborg.
Området omkring Europas længste gågade, Strøget, er karakteriseret ved små, hyggelige og historiske gader og skæve huse, der fortæller byens historie.
Her er et rigt handelsliv med mange butikker, caféer og restauranter, charmerende kanaler, grønne oaser og en moderne havnefront.
Infrastrukturen omkring ejendommen er ekstremt god med adgang til både bus og metro, let adgang til motorvejen og til lufthavnen samt til Øresundsbroen, som giver direkte adgang til Sverige.

Købmagergade 24, København

Købmagergade 24, 1150 København K

Ejendommen, der er beliggende i hjertet af Københavns fineste forretningsområde tæt på Strøget, er opført i 1875 og tæller tre etager og en udnyttet tagetage. Etagearealet er på 1.490 m2.

Vinduespartiet i stueplan er smukt og karakteristisk udført med buede stik, mens vinduerne over gadeniveau er udført som traditionelle nyere Dannebrogsvinduer i træ. Bygningen fremstår nyrenoveret med murede facader samt pudsede og malede sokler mod Købmagergade. Ejendommen benyttes udelukkende til erhverv, og eneste lejer er tøjforretningen Benetton.

Stue og 1. sal er indrettet som butik, 2. sal er indrettet til erhverv med showroomfaciliteter samt udeliggende terrasse, og 3. sal er indrettet til lagerfunktion og personalefaciliteter. Der er installeret elevator fra parterre til 3. sal.

 

Nærområdet

Ejendommen befinder sig i et af byens mest attraktive kvarterer tæt på Københavns Universitet, hvor hundredvis af studerende har deres daglige gang, ligesom gågadernes knudepunkt, Amagertorv, ligger få minutters gang derfra.

Der er ligeledes kun få minutters gang til Nørreport Station, hvor man finder både busser, tog og metro.

Købmagergade 26, København

Købmagergade 26, 1150 København K

Ejendommen er beliggende i indre by i den mest attraktive ende af Købmagergade. Huset er bygget i 1852 og tæller fire etager. Den enkle facade er pudset og i fem fag. Fra omkring 1720-1728 boede Ludvig Holberg i et hus på samme grund, som nedbrændte, fordi en sukkerbager, som på den tid både bagte søde sager og fremstillede alkoholiske drikke, en dag kom til at antænde bygningen. I dag mere end 300 år senere, er husets gård stadig kendt som Sukkerbagerens Gård. Det samlede areal er på 4.524 m2 fra 1852.

Takket være et stort uudnyttet areal på 1.544 m2 samt en uudnyttet gård er udlejningsarealet blevet markant udvidet, og genudlejet il tøjkæden ”Superdry” Yderligere konverteres en betydelig del af ejendommens kontorareal til super eksklusive lejligheder, der forventes at stå klar til indflytning ultimo 2016.

Behovet for boliger i København er stigende, idet flere og flere familier vælger at bosætte sig/blive boende i byen, også når de har fået børn. Det samlede areal er på 3.671 m2.

Nærområdet

Ejendommen befinder sig i et af byens mest attraktive kvarterer tæt på Københavns Universitet, hvor hundredvis af studerende har deres daglige gang, ligesom gågadernes knudepunkt, Amagertorv, ligger få minutters gang derfra.

Der er ligeledes kun få minutters gang til Nørreport Station, hvor man finder både busser, tog og metro.

 

 

Købmagergade 60, København

Købmagergade 60, 1150 København K

Ejendommen er opført i 1900 og fremstår meget velholdt. Den har en enestående beliggenhed i et af byens mest historiske kvarterer mellem i Rundetårn og Kultorvet. Bygningen har to butikker i stuen H&M og Normal. Derudover er 3 erhvervslejemål på 1, 2 og 3 sal. Det samlede areal er på 3.671 m2.

Der er kun få minutters gang til Nørreport Station, hvor der passere flere mennesker hver eneste dag end noget andet sted i Danmark.

Nærområdet

Med en beliggenhed mellem Amagertorv og Kongens Nytorv og mellem Københavns to stormagasiner Illum og Magasin, er ejendommen naturligt omgivet af byens mest eksklusive butikker som Gucci og , men også andre kendte mærkevarebutikker i mellemsegmentet som Urban Outfitters og COS.

Der er kun få minutters gang til metroen på Kongens Nytorv.

Regina, Århus

Søndergade 53-55, Sønder Allé 9-11 og Amaliegade 20, 8000 Aarhus C

Den monumentale hjørneejendom Regina består af to bygninger. Den ene beliggende Søndergade 53-56/Sønder Allé 9 er opført i 1921 med det formål at huse biograf, hotel, butikker og kontorer. Den anden på Sønder Allé 9-11/Amaliegade 20 er opført i 2004 som domicil for Spar Nord.

Bygningens beliggenhed i Aarhus midtby er særdeles attraktiv i forhold til mulighederne for detailhandel i stueetagen og private boliger på øvre etager. Det er planlagt, at 1.370 m2 konverteres til smukke og eksklusive lejligheder i varierende størrelser. Lejlighederne forventes at stå klar til indflytning i 2017

De største lejere i Søndergade 53-55 er Paw Sko og Kaufmann herretøj og Advokatfirmaet Abel & Skovgaard Larsen.

Den største lejer på Sønder Allé 9 er en kinesisk restaurant.

Spar Nord bebor fortsat lokalerne på Sønder Allé 9-11/Amaliegade 20.

I 1980’erne blev der indrettet en arkade i den tidligere biograf med plads til 19 forretninger. Arkaden står nu tom og der kigges i øjeblikket på mulighederne for disse arealer.

Nærområdet

Aarhus er Danmarks næststørste by og i stærk vækst. Midtbyen er kendt som et levende centrum med butikker, restauranter, caféer, spillesteder, kunst og kultur.