Stockholmsgade/Upsalagade, 2100 København Ø

Ejendommen Stockholmsgade/Upsalagade

Smuk herskabelig ejendom beliggende i et særdeles attraktivt område på Østerbro. Ejendommen, som blev opført i 1933, består af 5 opgange med 5 etager, hvoraf fire opgange er beliggende på Upsalagade og en i Stockholmsgade. Der er fælles gårdhave med små grønne arealer samt områder med borde og bænke.

Boligerne

Ejendommen består af hele 102 beboelseslejemål, og lejlighedernes størrelse varierer fra 60-148 m2, hvoraf hovedparten dog er ca. 60 m2. Alle lejligheder vil blive fuldt renoveret inden genudlejning, og der følger til hvert lejemål en altan samt privat opbevaringsrum. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Nærområdet

Ejendommen er beliggende med Østre Anlæg og Statens Museum for Kunst som nærmeste genboer. Samtidig er der i området mange aktivitetsmuligheder og god adgang til indkøbsmuligheder og offentlig transport.

Store Strandstræde, 1255 København K

Lejligheden er beliggende i smuk ejendom i Store Strandstræde ved Sankt Annæ Plads, Garnisons Kirke, Amalienborg Slot og Nyhavn. Boligen er renoveret i høj kvalitet af PFA Ejendomme og Thylander Gruppen. Nærmeste metrostation er Kgs. Nytorv, som ligger kun 3 minutters gåafstand fra boligen.

Bag Søndermarken, 2000 Frederiksberg

Ejendommen består af to bygninger og er velbeliggende på Frederiksberg umiddelbart mellem den hyggelige Valby Langgade og Søndermarken som umiddelbare naboer. Nærområdet er karakteriseret af ældre boligejendomme, hvor flere af ejendommene langs Valby Langgade har butiksanvendelse i stueetagen. Valby Station er beliggende få hundrede meter fra ejendommen.

Ejendommene er opført i 1940 og er placeret i byzone, med adgang fra mindre bivej. Bygningerne ligger direkte ud til offentligt fortov, adskilt af en gårdkælder. Både bag og mellem bygningerne er et asfalteret område, hvilket danner adgangsvej for opgangene fjernest fra vejen. Ydervægge og bærende indervægge er i murværk. Tagkonstruktionen er et fladt tag med ca. 10 graders hældning. Tagbeklædningen er tagpap på høvlede brædder. Vinduer er termoruder i PVC rammer/karme. Ejendommens opvarmes med fjernvarme. Der er monteret altaner til alle lejlighederne.

Der er 70 boliglejemål, og de varierer fra 1-4 værelser og fra 44-113 m2. Alle lejligheder udlejes nyistandsatte, og alle lejligheder udstyres så vidt muligt med vaske-/tørremaskine, og ellers er der fælles vaskefaciliteter i kælderen.

Ordrup Jagtvej, 2920 Charlottenlund

Ejendommen er velbeliggende i Ordrup i et område hovedsageligt med boliganvendelse. Nærområdet byder på flere indkøbsmuligheder, herunder supermarkeder og spisesteder. Flere rekreative områder er beliggende tæt på ejendommen såsom Skovshoved Havn og Charlottenlund Skov. Ordrup Station er desuden beliggende ca. 500m fra ejendommen.

Ejendommen er opført i 1917 og er placeret i byzone med adgang fra større vej. En del af bygningen er tilbagetrukket fra offentligt fortov, således at der mod vejen er et grøntareal som tilhører ejendommen. På modsatte side af bygningen er en lille stribe opholdsareal omkring bagsiden med et mindre græsareal og stisystem. Ydervægge og bærende indervægge er i murværk. Tagkonstruktionen er mansardtag med røde vingetegl. Vinduer er termoruder i plast-rammer. Ejendommens opvarmes med fjernvarme. Bygningen har fuld kælder under hele bygningen og kælderen indeholder depotrum, cykelkælder, vaskekælder og teknikrum.

Der er 50 boliglejemål, og de varierer fra 3-4 værelser og fra 85,5-123,7 m2. Alle lejligheder udlejes nyistandsatte, og alle lejligheder udstyres så vidt muligt med vaske-/tørremaskine, og ellers er der fælles vaskefaciliteter i kælderen.

Horsensgade, 2100 København Ø

Boligejendom beliggende på Horsensgade opført i 1903. En rigtig fin beliggenhed på Østerbro tæt på offentlig transport og grønne områder. Det er en eksisterende andelsforening i frivilligt salg.

Der er 15 boliglejemål, og de varierer fra 2-4 værelser og fra 57-119,7 m2. Alle lejligheder udlejes nyistandsatte, og alle lejligheder udstyres så vidt muligt med vaske-/tørremaskine, og ellers er der fælles vaskefaciliteter i kælderen.

Hørsholmsgade, 2200 København N

Boligejendom fra 1902 beliggende på Hørsholmsgade. En rigtig god beliggenhed på Nørrebro tæt på offentlig transport og grønne områder. Det er en eksisterende andelsforening i frivilligt salg. Boligerne er i gennemsnit 71 m2. Ejendommen er i 2019/2020 blevet 100% gennemrenoveret med nye vinduer, nypudset facade, nyt tag samt elevatorer i de tidligere bagtrapper.

Bygningen er et murstenshus og har et tag af fibercement.

Der er 93 boliglejemål, og de varierer fra 2-4 værelser og fra 52,45-131,45 m2. Alle lejligheder udlejes nyistandsatte, og alle lejligheder udstyres så vidt muligt med vaske-/tørremaskine, og ellers er der fælles vaskefaciliteter i kælderen.

Vigerslevvej, 2500 Valby

En skøn boligejendom beliggende på Vigerslevvej. En god beliggenhed i Valby tæt på offentlig transport og grønne områder. Det er en eksisterende andelsforening i frivilligt salg. Ejendommen har 66 boliger (5,054 m2), som alle bliver udlejet som OMK til en gennemsnitlig leje på DKK 503/m2. Boligerne er i gennemsnit 77 m2.

Der er 66 boliglejemål, og de varierer fra 2-4 værelser og fra 57-104 m2. Alle lejligheder udlejes nyistandsatte, og alle lejligheder udstyres så vidt muligt med vaske-/tørremaskine, og ellers er der fælles vaskefaciliteter i kælderen.

Oehlenslægersgade, 1663 København V

Meget flot ejendom fra 1884 i den klassiske Københavnerstil midt på Vesterbro. Ejendommen er beliggende i et roligt område mellem Istedgade og Vesterbrogade, der er et særdeles populært boligområde. Bygningen er et murstenshus med et tag af fibercement.

Der er 11 boliglejemål, og de varierer fra 2-3 værelser og fra 63-81 m2. Alle lejligheder udlejes nyistandsatte, og alle lejligheder udstyres så vidt muligt med vaske-/tørremaskine, og ellers er der fælles vaskefaciliteter i kælderen.

Nørregade, 1165 København K

Københavnerejendom opført i 1811 i 4 etager samt tagetage og høj kælder. Ejendommen fremtræder med pudsede facader og smukt rødt nyere tegltag. Ejendommen er forsynet med såvel for- som bagtrappe. Vinduerne i de nederste etager er fint buede foroven og forlænget, således at de også giver lys indfald til kælderetagen. Øvrige etager er forsynet med “dannebrogsvinduer” i hvidmalede trærammer.

Bag ejendommen er der et mindre gårdareal, som støder op til gårdene til de øvrige ejendomme i karréen. Nørregade er ensrettet, hvilket begrænser den kørende trafik i området.

Ejendommen er placeret i hjertet af København – en lokation som altid vil være attraktiv. Ejendommen ligger tæt på Rådhuspladsen, Strøget, Tivoli, Københavns Hovedbanegård og gode muligheder for offentlig transport.

Der er 3 boliglejemål, og de varierer fra 3-4 værelser og fra 85-115 m2. Alle lejligheder udlejes nyistandsatte, og alle lejligheder udstyres så vidt muligt med vaske-/tørremaskine, og ellers er der fælles vaskefaciliteter i kælderen.

H.C. Andersens Boulevard, 1553 København K

Ejendommen er en flot murstenbygning opført i år 1895. Facadens rige arkitektoniske udsmykning med stukkatur er helt i tråd med de omkringliggende herskabelige bygninger. Bygningens karakteristiske tårn med kobberbelagt tag og spir giver ejendommen en helt speciel fremtoning.

Ejendommen er placeret i hjertet af København – en lokation som altid vil være attraktiv. Ejendommen ligger tæt på Rådhuspladsen, Strøget, Tivoli, Københavns Hovedbanegård og gode muligheder for offentlig transport.

Der er 7 boliglejemål, og de varierer fra 3-6 værelser og fra 105-237 m2. Alle lejligheder udlejes nyistandsatte, og alle lejligheder udstyres så vidt muligt med vaske-/tørremaskine, og ellers er der fælles vaskefaciliteter i kælderen.

 

Ericaparken, 2820 Gentofte

Ejendommen Ericaparken

Ejendommen er opført i 1961 og ligger i naturskønne og grønne parkomgivelser tæt på Dan Turells Vangede og Nymosen. I midten af de 3 blokke er der anlagt et stort grønt område med plads til både leg og hygge. Yderligere er der gode parkeringsmuligheder i form af p-pladser i gården eller på vejen, og der er mulighed for at leje enten carport eller garage.

Boliger
Der er 82 boliglejemål, og de varierer fra 1-4 værelser og fra 42-143 m2.  Alle lejligheder udlejes nyistandsatte, og alle lejlighed udstyres så vidt muligt med vaske-/tørremaskine, og ellers er der fælles vaskefaciliteter i kælderen. Det undersøges i 2020 om muligheden for opsætning af altaner på ejendommen.

Området
Ericaparken ligger stille og natursmukt, men der er stadig gode muligheder for at komme til offentlig transport både i form af bus lige ved ejendommen, eller via S-tog fra Kildebakken eller Vangede station, som ligger cirka 10 minutters gang fra adressen.

Kanslergade, 2100 København Ø

Kanslergade/Jagtvej, 2100 København Ø

Denne smukke ejendom fra 1920 er beliggende centralt på Østerbro med fælledparken som nabo. Ejendommen er bygget i en triangel, og i midten af denne findes en skøn aflukket gård med cykelparkering og et stort grønt areal med borde og bænke.

Boliger
Ejendommen indeholder 75 lejemål, fra de helt små to-værelses lejligheder og så op til 7 værelser – størrelserne variere fra 65 til 230 m2. Alle lejemål vil ved genudlejning være nyistandsatte med respekt for ejendommens historie.

Området
Ejendommen ligger yderst centralt i forhold til offentlig transport – blot 300 meter fra Svanemølle station, som også har mange gode buslinjer. Derudover ligger den nye Københavnske Metro (Cityringen) også tæt på ejendommen. Yderligere finder man et væld af restauranter samt de bedste indkøbsmuligheder lige rundt om hjørnet.

Mariendalsvej, Frederiksberg

Mariendalsvej, Frederiksberg

Ejendommen Sonninghus er opført som en hestesko, hvor længerne omkranser en velholdt og hyggelig have. Den charmerende murstensejendom er opført i 1935 på det eftertragtede Frederiksberg,

Boligerne
Ejendommen rummer 92 boliglejemål, som variere mellem størrelserne 60-62 m2, 72-74 m2 og 120-122 m2 – dog med en overvægt af mindre lejemål. Der er altan til alle lejligheder, eget kælderrum samt adgang til fælles vaskefaciliteter.

Området
Ejendommen er beliggende midt på Frederiksberg på en stille og ugenert sidegade til Falkoner Allé. Fra ejendommen er der kun minutters gang til både shopping, offentlig transport herunder bl.a. metro ved Frederiksberg Centret. Endvidere er der kort afstand til naturskønne områder som Frederiksberg Have eller Søerne i indre by.

Hasselgården, Vanløse

Ejendommen Ålekistevej/Thorupgaards Allé/Hasselvej

Ejendommen er opført i 1938 og består af 4 huse, der hver især hænger to og to sammen i to
L-formede bygninger. Imellem er et pænt og velvedligeholdt gårdmiljø med græsplæne.

Boligerne
I alt rummer ejendommen 68 boliglejemål som er effektivt indrettet med gang, mindre toilet, mindre køkken samt to meget reelle rum. Tillige har lejlighederne en pæn og anvendelig altan. Lejlighederne udlejes alle nyistandsatte – der er adgang til fælles tørre-­ og vaskerum, og der er ydermere gode parkeringsmuligheder på ejendommens parkeringsplads ved Hasselvej, eller i gaderne omkring ejendommen.

Nærområdet
Ejendommen er beliggende i et kvarter præget af lavt byggeri i form af rækkehuse og villaer, og det sikrer et roligt miljø, med begrænset trafik..
Ålekistevej er en aktiv handelsgade med et væld af byliv og butikker, og Damhussøen og Damhusengen ligger kun få hundrede meter væk. Fra og ejendommen er der endvidere gode busforbindelse og metro samt s-tog ligger ca 1 kilometer væk.

 

 

Sankt Jakobs Plads , 2100 København Ø

Sankt Jakobs Plads, 2100 København Ø

Ejendommen er beliggende på Sankt Jakobs Plads, som er et utroligt charmerende torv med restauranter og delikatesse butikker.

Hele kvarteret er præget af store herskabelige ejendomme fra en tid, hvor der ikke blev sparet på håndværk og materialevalg.

Boligerne
Ejendommen indeholder 12 boliger mellem 110-195 m2. Der er opbevaringsrum til alle lejemål og ydermere er der adgang til en stor fælles gård med både legeplads og små hyggelige kroge til de lange sommeraftener

Området
Ejendommen er beliggenheden yderst central på Østerbro med kun få minutters gang til kulturoplevelser, indkøb, offentlig transport og grønne omgivelser.

Korfuvej, 2300 København S

Korfurvej, 2300 København S

Ejendommen er beliggende i et attraktivt område på Amager, tæt på både by og natur. I gåafstand fra ejendommen forefindes butikker, supermarkeder, offentlig transport og rekreative områder.

Boligerne
Ejendommen indeholder 28 boliger med 2, 3 eller 4 værelser, hvoraf størrelserne varierer fra 60 – 106 m2. Alle lejemål vil ved genudlejning være gennemgribende renoveret, således at lejer overtager et lejemål i høj kvalitet.

Området
Korfuvej er en rolig sidevej med mindre etageejendomme og villaer. Der er kort afstand til indkøbsmuligheder på både Amagerbrogade og Amager Centeret. Kun 15 minutters gang fra ejendommen ligger Metroen, der giver nem adgang til det meste af København og det lækre område ved Amager Strandpark.

 

Skjulhøj Allé, 2720 Vanløse

Skjulhøj Allé, 2720 Vanløse

Ejendommen er beliggende i et attraktivt område, tæt på København. Til ejendommen hører en mindre have til brug for ejendommens beboere. Der hører altan til flere af lejlighederne.

Boligerne
Ejendommen indeholder 28 boliger med 2, eller 4 værelser, hvoraf størrelserne varierer fra 43 – 108 m2. Alle lejemål vil ved genudlejning være gennemgribende renoveret, således at lejer overtager et lejemål i høj kvalitet.

Området
Skjulhøj Alle ligger centralt placeret i Vanløse, i et stille villakvarter, med kort afstand til metro og s-tog.

Haveselskabetsvej, 1823 Frederiksberg

Haveselskabetsvej, 1823 Frederiksberg

Ejendommen er opført i 1875 i røde mursten, dog med pudset facade mod Kingosgade, og med tegltag.

Boligerne
Ejendommen i 3 plan indeholder 14 lejligheder. Lejlighederne er i forskellige størrelser, eftersom nogle er oprindelige og andre er sammenlagt. Størrelserne varierer fra 37 – 137 m2. Alle lejemål vil ved genudlejning være gennemgribende renoveret.

Området
Ejendommen ligger centralt og attraktivt på sidevej til den mondæne Frederiksberg Allé tæt ved Sankt Thomas Plads og Værnedamsvej. Der er kort afstand til indkøbsmuligheder på både Gammel Kongevej, Værnedamsvej og Vesterbrogade. Gode forbindelser til offentlig transport og den kommende Metro, der bliver anlagt ved Frederiksberg Allé/Platanvej, samt til det øvrige Frederiksberg og centrale København. Der er 2 timers parkering langs Frederiksberg Alle samt i sidegaderne.

Frederiksberg Allé, 1820 Frederiksberg C

Frederiksberg Allé, 1820 Frederiksberg C

Ejendommen er en klassisk Frederiksberg ejendom opført i 1907, med gule mursten og med karnapper. Indgangen til beboelseslejlighederne sker via en bred og charmerende opgang med flot glasmosaik og store lakerede mahognidøre. Baggården består til dels at et asfalteret område men også af et større grønt areal, hvor der er plads til fællesaktiviteter. Det er planen at der søges om tilladelse til at etablere elevator på ejendommen.

Boligerne
Ejendommen indeholder 8 boliger med 6, 7 eller 8 værelser, hvoraf størrelserne varierer fra 191 – 266 m2. Alle lejemål vil ved genudlejning være gennemgribende renoveret, således at lejer overtager et lejemål i høj kvalitet.

Området
Ejendommen Frederiksberg Alle 32 er med bedste beliggenhed, placeret på solsiden af den mondæne og charmerende Frederiksberg Alle, tæt på Sankt Thomas Plads. Området er særdeles attraktivt grundet den smukke og centrale beliggenhed i det klassiske Frederiksberg kvarter. Der er fra ejendommen kort gåafstand til både indkøbsmuligheder, skole og offentlig transport, herunder den kommende Metrostation ved Platanvej, som åbner i 2019. Derudover ligger den kommende metro cityring ved Axel Møllers have i fornuftig afstand fra ejendommen. Der er mulig parkering langs Frederiksberg Alle, samt på de omkring liggende sidegader.

Hallandsgade, 2300 København S

Hallandsgade, 2300 København S

Ejendommen er beliggende i et attraktivt område, kun en cykeltur fra Amager Strandpark og i gå afstand af et stort udvalg af butikker på Amagerbrogade.

Boligerne:
Ejendommen indeholder 10 boliger på 3 eller 4 værelser, hvoraf størrelserne varierer fra 73 – 79 m2 m2. Alle lejemål vil ved genudlejning være gennemgribende renoveret, således at lejer overtager et lejemål i høj kvalitet.

Området

Hallandsgade 13 ligger på den inderste del af Amager, kun 10 minutter på cykel til Københavns centrum, på en stille sidegade til Amagerbrogade.

 

Godthåbsvej, 2000 Frederikberg

Ejendommen Godthåbsvej 86, 2000 Frederiksberg

Opført i 1935, med gule mursten og med saddeltag belagt med røde tegl. Derudover er der en asfalteret gård.

Boligerne

Ejendommen indeholder 6 boliger med 3 eller 4 værelser, hvoraf størrelserne varierer fra 75 til 111 m2. Alle lejemål vil ved genudlejning være gennemgribende renoveret, således at lejer overtager et lejemål i høj kvalitet.

Området

Ejendommen Godthåbsvej 86 er centralt beliggende på Frederiksberg i det attraktive Fuglebakkekvarter. Området er meget attraktivt grundet dets gode ry og stille beliggehed. Der er fra ejendommen kort afstand til indkøbsmuligheder, skole og offentlig transport. Derudover ligger den kommende metro cityring ved Axel Møllers have i fornuftig afstand fra ejendommen. Der er ved ejendommen gratis parkering i 2 timer på den offentlige vej.

Trondhjemsgade 10, 2100 København Ø

Ejendommen Trondhjemsgade 10, 2100 København K

Trondhjemsgade 10 er en prægtig boligejendom opført i 1920 i klassisk Østerbro herskabsstil. Facaden er fyldt med arkitektoniske detaljer, som man sjældent finder i nyere byggerier. Bag til ejendommen, er en mindre fælles gårdområde med stole, borde, skure mv.

Boligerne

Ejendommen består af 8 enestående og store boliger. Boligerne varierer i størrelse fra 188 m2 til 238 m2, og tilbyder derfor meget leverum. Boligerne har en god rumfordeling med klassiske herskabelige stuer, stuklofter og andre flotte detaljer. Alle boligerne bliver istandsat ved genudlejning, så du som lejer får en god bolig i høj kvalitet. Boligerne vil ligeledes få tilført altaner, i en god og brugbar størrelse mod gården, ligesom de øverste boliger har en tagterrasse.

Området

Ejendommens beliggenhed er attraktiv centralt på Østerbro. Trondhjemsgade er en særdeles eksklusiv gade, og er beliggende i kort afstand fra Østerport Station, Kastellet, Langelinje og Østre Anlæg. Ligeledes kommer der i 2019 metro tæt på ejendommen.

Fælledvej, 2200 København N

Ejendommen Fælledvej 15, 2200 København N

Er en særdeles smuk og klassisk Københavnerejendom. Ejendommen blev opført i 1888. Til ejendommen hører et af de største aflukkede gårdanlæg i byen, med grønne områder, lejepladser, grillstationer, borde mv. Perfekt til både børn og voksne. Alle boliger vil få tilført altaner, så gårdmiljøet også kan nydes fra lejligheden.

Boligerne

Ejendommen består af 5 boliger, én på hver etage. Boligerne er fra 167 til 192 m2, og egner sig derfor perfekt til børnefamilier eller personer med trang til plads. Alle boliger vil blive leveret i høj kvalitet, herunder nyt køkken, badeværelse mv. Der er opbevaringsrum til alle boliger.

Området

Ejendommen er beliggende midt i Nørrebros mest hippe område, omgivet af caféer, nichebutikker og restauranter. Blågårdsgade, Sankt Hans Torv, Elmegade og Ravnsborggade er alle lige rundt om hjørnet. Der er under 350 meter til Søerne og Dronning Louises bro, og kun 450 meter til København K.

Dronningens Tværgade, 1302 København K

Ejendommen Dronningens Tværgade 52-54, 1302 København K

Blev opført i 1956. Der er to opgange på hver sin side af en indgangsport, og opgangene har elevator. Derudover er der en større asfalteret gård.

Boligerne

Ejendommen indeholder 16 boliger hvoraf størrelserne varierer fra 49 til 73 m2. Alle lejemål vil ved genudlejning blive gennemgribende renoveret, således at lejer overtager et lejemål i høj kvalitet. Der er opbevaringsrum til hvert enkelt lejemål. Boligerne egner sig særligt til unge og par uden børn.

Området

Ejendommen ligger særdeles attraktivt i centrum af København, på den rolige del af Dronningens Tværgade og kun et stenkast fra Kongens Have. Derudover kan størstedelen af de københavnske attraktioner nås i gåafstand. Skal man med offentlig transport, så ligger Nørreport Station med bus, tog, metro ca. 650 meter væk.

Fredensvej, 2920 Charlottenlund

Ejendommen Fredensvej 67-69, 2920 Charlottenlund

En tidstypisk ejendom i 3 etager opført i 1965 i gule mursten. Til ejendommen hører en dejlig privat aflåst have. Der er vaskeri i kælderen til brug for ejendommens beboere.

Boligerne

Ejendommen har 12 boliger der varierer i størrelsen mellem 57 til 123 m2. Der er fine store kælderdepotrum til alle boliger og boligerne renoveres før genudlejning. Der er ikke elevator og det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Området

Ejendommens beliggenhed er attraktiv og centralt i Charlottenlund. Der er kort til indkøbsmuligheder på Ordrupvej samt til Ordrup Station ligesom Dyrehaven og Bakken er tæt på. Der er ligeledes et bredt udvalg af cafeer og restauranter i nærområdet.

Toftegårds Allé, 2500 Valby

Ejendommen Toftegårds Allé 8-10, 2500 Valby

En pæn ejendom opført i 1904 i klassisk stil. Facaden vender ud mod Toftegårds Allé, og bagtil er der et større fælles gårdanlæg med tilknyttede parkeringspladser, cykel og barnevognsskure.

Boligerne

Ejendommen består af 14 boliger. Boligerne er hhv. 68 til 88 m2 og et mindre antal på ca. 138 m2. Boligerne har en god rumfordeling. Alle boligerne bliver istandsat ved genudlejning, så du som lejer får en god bolig i høj kvalitet. Boligerne vil ligeledes få tilført altaner, i en god og brugbar størrelse mod gården.

Området

Ejendommens beliggenhed er attraktiv centralt i Valby. Valby har gennemgået byfornyelse gennem de senere år, og mange projekter er enten i gang eller undervejs. Ejendommen er i gå afstand fra Valby Langgade, Søndermarken, Zoologisk Have, Spinderiet samt Valby Station. Derudover er der på selve Toftegårds Allé ligeledes butikker og caféer.

Ulrikkenborg Plads, 2800 Kgs. Lyngby

Ejendommen Ulrikkeborg Plads 2-4, 2800 Kgs. Lyngby

Ulrikkenborg Plads er en klassisk rødstensejendom opført i 1933. Den ene side af ejendommen vender ud mod pladsen og den anden side mod stationen, hvorfor der er meget begrænset indkig i boligerne.

Boligerne

Ejendommen består af 12 pæne og velproportionerede boliger, på hhv. 99 og 102 m2. Eksternt boligerne hører der et depotrum til alle boligerne.Inden overtagelse vil boligerne blive istandsat, så du som lejer får en god bolig i høj kvalitet.

Området

Ejendommens beliggenhed er attraktiv centralt i Kongens Lyngby.Netop ud for ejendommen er Lyngby Station, og på bagsiden af den finder man både den fremragende gågade samt det populære Lyngby Storcenter. Derved er både København og lokal kvalitetsshopping i kort afstand.

Nyelandsvej, 2000 Frederiksberg C

Ejendommen Nyelandsvej 20, 2000 Frederiksberg

Ejendommen er en klassisk københavner ejendom opført i 1887. Der er tilknyttet gårdområde til ejendommen med græsplæne, cykel og barnevognsskur ligesom der er depotrum til alle boligerne. Alle boliger vil få tilført altaner, så gårdmiljøet også kan nydes fra boligen.

Boligerne

Ejendommen består af 9 boliger.Boligerne er hhv. 87 og 88 m2 med en god rumfordeling. Alle boligerne vil blive leveret i høj kvalitet, herunder nyt køkken, hårde hvidevarer, nyt badeværelse mv.

Nærområdet

Ejendommen er beliggende meget attraktivt på Frederiksberg, i kort afstand fra Frederiksberg Centret, Metroen, Falkonér Allé samt CBS. I gåafstand kan man ligeledes nå både Frederiksberg Have og Gammel Kongevej.

Østerbrogade, 2100 København Ø

Ejendommen Østerbrogade 114-116

Ejendommen på Østerbrogade 114-116 er opført i 1902 og smukt veligeholdt samt renoveret gennem årene. Ejendommen er på 4.023 m2 og alle lejere har adgang stor fælles og aflåst gård.

Boligerne

Der er 15 fantastiske herskabslejeboliger, som varierer i størrelsen fra 85 – 288 m2. Boligerne er rummelige med højt til loftet, stukatur, store småsprossede vinduespartier og franske døre. Der er kælderrum til hvert lejemål, og alle boliger renoveres før en genudlejning. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Nærområdet

Østbanegade ligger meget centralt i forhold til offentlig transport. Blot 300 meter fra Svanemølle station også med mange buslinjer. Derudover ligger den nye Københavnske Metro (Cityringen) tæt på ejendommen. Området er præget af mange ambassader og konsulater og derfor roligt og hyggeligt. Tæt på gode indkøbsmuligheder.

Østbanegade, København Ø

Ejendommen Østbanegade

Ejendommen ligger på Østbanegade 7 og er opført i 1903. Der er tale om en flot og historisk ejendom med mange arkitektoniske finesser og detaljer. Der er elevator i ejendommen.

Boligerne

Der er 9 fantastiske herskabslejeboliger, som varierer i størrelsen fra 185 – 243 m2. Boligerne er rummelige med højt til loftet, stukatur, store småsprossede vinduespartier og franske døre. Der er kælderrum til hvert lejemål, og alle boliger renoveres før en genudlejning. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Nærområdet

Østbanegade ligger meget centralt i forhold til offentlig transport. Blot 200 meter fra Østerport Station, som serviceres af både regional- og S-tog samt mange buslinjer. Derudover vil den nye Københavnske Metro (Cityringen) ligge tæt på ejendomme. Området er præget af mange ambassader og konsulater og derfor roligt og hyggeligt. Tæt på gode indkøbsmuligheder.

Danas Plads – Vodroffsvej og Vodroffslund, Frederiksberg

Ejendommen Vodroffsvej

En enestående Københavner ejendom opført i 1908 med flere, specielle arkitektoniske detaljer som f.eks. 4 tårne. Ejendommen består af 2 separate bygninger placeret omkring 2 hyggelige gårdpladser på hver sin side af Danas Plads dækkende adresserne Vordroffsvej 37-41, Danasvej 10-10A og 11 samt Vordroffslund 1-3. Facaden på ejendommen står flot og nypudset i en gråbrunlig nuance. Gårdpladserne er hyggelige og giver rig mulighed for udendørs aktivitet i form af både leg og afslapning.

Boligerne

Der er samlet set 82 boliger i ejendommen i størrelser fra 64 til 208 m2, hvoraf kun 3 af boligerne er under 100 m2. Alle boliger er store, lyse og smagfuldt indrettet. De vil alle blive renoveret forud for en genudlejning. Der er kælderrum til alle boliglejemål. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Området
Ejendommen ligger i et af de mest eftertragtede områder på Frederiksberg med nærhed til både shopping, cafeer og handelsstrøg. F.eks. ligger ejendommen kun 600 meter fra Gammel Kongevej. Området er meget charmerende og præget af rolige omgivelser samt andre lignende bygninger fra samme periode. Ligger desuden også ganske tæt på Søerne og offentlig transport.

Trondhjemsgade 11, København Ø

Ejendommen Trondhjemsgade 11

En smuk, ældre præsentabel ejendom opført i 1906 beliggende Trondhjemsgade 11 på Østerbro.

Boligerne
Der er 8 boliglejemål som varierer i størrelse fra 209 til 254 m2. Boligerne er store, rummelige og herskabeligt indrettede med højt til loftet, stukatur, store vinduespartier og franske døre. De store vinduespartier giver også et smukt lysindfald i boligerne. Alle boliger har kælderrum og renoveres før genudlejning med respekt for boligens klassiske detaljer. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Nærområdet
Østerbro er en af de mest populære områder i København. Trondhjemsgade ligger i et hyggeligt og meget roligt og attraktivt kvarter ikke langt fra det pulserende byliv og mange smukke, grønne oaser. Ejendommen ligger meget centralt i forhold til offentlig transport kun 100 meter fra Østerport Station, som serviceres både af regional- og S-tog samt mange buslinjer. Derudover vil ejendommen kun ligge ca. 250 meter fra den nye Københavnske Metro (Cityringen), som vil åbne i 2018.

Trondhjemsgade 7, København Ø

Ejendommen Trondhjemsgade 7

En smuk, ældre præsentabel ejendom opført i 1906 beliggende Trondhjemsgade 7 på Østerbro.

Boligerne

Der er 7 boliglejemål som varierer i størrelse fra 209 til 275 m2. Boligerne er store, rummelige og herskabeligt indrettede med højt til loftet, stukatur, store vinduespartier og franske døre. De store vinduespartier giver også et smukt lysindfald i boligerne. Alle boliger har kælderrum og renoveres før genudlejning med respekt for boligens klassiske detaljer. Ejendommen har elevator. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Nærområdet

Østerbro er en af de mest populære områder i København. Trondhjemsgade ligger i et hyggeligt og meget roligt og attraktivt kvarter ikke langt fra det pulserende byliv og mange smukke, grønne oaser. Ejendommen ligger meget centralt i forhold til offentlig transport kun 100 meter fra Østerport Station, som serviceres både af regional- og S-tog samt mange buslinjer. Derudover vil ejendommen kun ligge ca. 250 meter fra den nye Københavnske Metro (Cityringen), som vil åbne i 2018.

Thorshavnsgade/Amager Boulevard, 2300 København S

Ejendommen Thorshavnsgade 2

Denne skønne ejendom er beliggende lige ved Langebro i København og midt mellem København K, Amager, Christianshavn og Islands Brygge. Ejendommen blev opført i 1906 men står stadig utrolig smuk og velholdt. Til ejendommen hører en ganske vidunderlig og aflåst gård, som ligger ganske ugenert fra vejen, og hvor der plads til både leg og hygge.

Boligerne
Bygningen er i 4 etager foruden kælder og uudnyttet tagetage, og indeholder samlet set 16 boliglejemål og 5 erhvervslejemål. Boliglejemålene er mellem 70-155 m2, og mange ligger med smuk udsigt over Christianhavns Volde. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Området
Ejendommen er beliggende på hjørnet af Thorshavnsgade og Amager Boulevard, som er en ganske enstående beliggenhed få minutters gang fra Rådhuspladsen, hvor man finde et væld af shopping faciliteter, et rigt caféliv og offentlig transport. Endvidere er det spændende nye Islands Brygge lige rundt om hjørnet samt de skønne grønne områder ved Christianshavns Volde.

Smallegade, Frederiksberg

Ejendommen Smallegade

Denne flotte, historiske ejendom er opført omkring 1900-tallet. Ejendommen er nænsomt renoveret helt i tråd med den eksisterende stil blandt andet med nyt tag, nye vinduer og døre. Der er også elevator i ejendommen.

Boligerne

Der er 8 helt ny istandsatte boliglejemål alle med enten balkon, fransk altan eller tagterrasse. Boligerne ligger størrelsesmæssigt fra 100 til 120 m2. De er veldisponerede med højt til loftet og trægulve. Alle boliger renoveres før genudlejning, og der hører et kælderrum til hvert lejemål. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Nærområdet
Ejendommen ligger på hjørnet af Smallegade og Hospitalsvej med front mod Frederiksberg Rådhus. Placeringen giver et ugeneret udsyn til Frederiksberg Have. Absolut en af Københavns mest attraktive adresser tæt på grønne og meget rolige omgivelser. Der er også meget kort afstand til Gammel Kongevej, hvor der er både findes velbesøgte cafeér og gode shoppingmuligheder. Tæt på metroen som ligger ved Frederiksberg Centret.

Slangerupgade, København N

Ejendommen Slangerupgade

Ejendommen er opført i 1939 og ligger på grænsen mellem Nørrebro, Østerbro og København NV. Ejendommen, som er meget typisk for området, deler et stort, solrigt og super hyggeligt gårdmiljø med grønne arealer, store træer og hyggekroge med to andre ejendomme. Gårdmiljøet er indhegnet og har også en meget veludstyret legeplads.

Boligerne

Der er 92 boliglejemål i ejendommen, som i gennemsnit er 61 m2. Alle boliger har eget kælderrum samt en fælles vaskekælder. Alle boliger renoveres før genudlejning. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Nærområdet
Slangerupgade ligger meget centralt og tæt på flere grønne områder som Fælledparken og Parken. Ydermere er der kun få minutter til Nørrebroparken, Assistent Kirkegården og Nørrebros handelsstrøg som inkluderer Tagensvej og Nørrebro Centeret. Bispebjerg- og Nørrebro station samt den kommende Metro ligger blot få hundrede meter fra ejendommen, og der kører også mange buslinjer i området.

Ole Nielsens Hus, Gentofte

Ejendommen Ole Nielsens Hus

Ejendommen opført i 1938 i 4 etager og ligger på hjørnet af Gentoftegade og Baunegårdsvej. Den er bygget i rødbrune mursten og står pæn og velholdt. Der er en stor fælles gård bagved ejendommen med rig mulighed for både leg og andre udendørs aktiviteter.

Boligerne

Der er samlet set 57 boliglejemål i størrelsen fra 57 til 202 m2. Der er et kælderrum til hver bolig samt et fælles vaskerum. Boligerne renoveres før genudlejning. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Nærområdet

Ejendommen ligger i hjertet af Gentofte by tæt på rekreative områder som Gentofte Sø og Stadion. Området er attraktivt p.g.a. de mange naturskønne omgivelser og gode indkøbsmuligheder blandt andet på Gentoftegade, men også på grund af nærhed til København. S-tog stationen ligger kun få minutters gang fra ejendommen og dermed kun 15 minutter fra København.

Ordrupvej/Herthavej, 2920 Charlottenlund

Ejendommen Ordrupvej/Herthavej

Hovedhuset til denne charmerende ejendom blev opført i 1938, og ejendommen i gården blev opført allerede i 1884. Hovedhuset er placeret på hjørnet af Ordrupvej, Herthavej og Henriettevej. Lejlighederne er velindrettet og mange med en eller to altaner.

Boligerne
I hovedhuset er der 53 beboelseslejemål og 6 erhvervslejemål. Beboelseslejlighederne ligger mellem 55-75 m2. Huset i baggården består af fire beboelseslejemål på mellem 35 og 125 m2. Der er kælderrum til hvert lejemål, og lejligheder renoveres inden genudlejning. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Området
Ejendommen ligger i Ordrup tæt på mange gode indkøbsmuligheder både på Ordrupvej og Jægersborg Alle. Området appellerer til mange aldersgrupper dels på grund af de naturskønne omgivelser som f.eks. Charlottenlund Slotspark, Dyrehaven og Bellevue Strand og dels på grund af en beliggenhed nær København. Ordrup S-togsstation ligger mindre end 300 meter fra ejendommen, og herfra tager det kun 15 minutter til Københavns centrum.

Ordrup Torv, Charlottenlund

Ejendommen Ordrup Torv

Ejendommen er opført i 1959 og fremstår pæn og velholdt. Den ligger på Hyldegårds Tværvej 45-49 i det attraktive Charlottenlund.

Boligerne
Der er 47 boliglejemål i ejendommen, som størrelsesmæssigt ligger fra 54 – 125 m2. Boligerne fremstår lyse og venlige, har eget kælderrum og renoveres før genudlejning. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Nærområdet

Ejendommen ligger i Ordrup tæt på mange gode indkøbsmuligheder både på Ordrupvej og Jægersborg Alle. Området appellerer til mange aldersgrupper dels på grund af de naturskønne omgivelser som f.eks. Charlottenlund Slotspark, Dyrehaven og Bellevue Strand dels på grund af en beliggenhed nær København. Ordrup S-togsstation ligger mindre end 300 meter fra ejendommen, og herfra tager det kun 15 minutter til Københavns centrum.

Nørre Søgade, København K

Ejendommen Nørre Søgade

Denne smukke og klassiske ejendom beliggende på Nørre Søgade 21-23, blev opført i 1881. Ejendommen ligger med udsigt ud over Søerne i København, og har fælles og aflukket baggård med havemøbler, cykelskur og legeplads.

Boligerne
Ejendommen består af 13 lejeboliger hvoraf størrelserne varierer fra 105 m2 til 162 m2. Alle lejligheder i ejendommen vil før genudlejning blive gennem renoveret. Til hvert enkelt lejemål hører endvidere eget aflukket opbevaringsrum. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Nærområdet
Ejendommen ligger i yderst eftertragtet kvarter i København. Området er meget attraktivt grundet de smukke omgivelser, centrale beliggenhed samt de rigtig gode transportmuligheder bl.a. fra Nørreport Station.