Frederiksberg Allé, 1820 Frederiksberg C

Frederiksberg Allé, 1820 Frederiksberg C

Ejendommen er en klassisk Frederiksberg ejendom opført i 1907, med gule mursten og med karnapper. Indgangen til beboelseslejlighederne sker via en bred og charmerende opgang med flot glasmosaik og store lakerede mahognidøre. Baggården består til dels at et asfalteret område men også af et større grønt areal, hvor der er plads til fællesaktiviteter. Det er planen at der søges om tilladelse til at etablere elevator på ejendommen.

Boligerne
Ejendommen indeholder 8 boliger med 6, 7 eller 8 værelser, hvoraf størrelserne varierer fra 191 – 266 m2. Alle lejemål vil ved genudlejning være gennemgribende renoveret, således at lejer overtager et lejemål i høj kvalitet.

Området
Ejendommen Frederiksberg Alle 32 er med bedste beliggenhed, placeret på solsiden af den mondæne og charmerende Frederiksberg Alle, tæt på Sankt Thomas Plads. Området er særdeles attraktivt grundet den smukke og centrale beliggenhed i det klassiske Frederiksberg kvarter. Der er fra ejendommen kort gåafstand til både indkøbsmuligheder, skole og offentlig transport, herunder den kommende Metrostation ved Platanvej, som åbner i 2019. Derudover ligger den kommende metro cityring ved Axel Møllers have i fornuftig afstand fra ejendommen. Der er mulig parkering langs Frederiksberg Alle, samt på de omkring liggende sidegader.

Administration: DEAS, tlf. 7030 2020, mail: administrationsteam5@deas.dk

Udlejning: Anette Olsen, tlf. 3120 8474, mail: ao@cinvest.dk

Vicevært: Mads Beier,  tlf. 2190 2219, mail: mb@beiers-ejendomsservice.dk

Kontaktperson hos Capital investment: Camilla Østergaard, tlf. 2891 8996, mail: cam@cinvest.dk