Ordrup Jagtvej, 2920 Charlottenlund

Ordrup Jagtvej, 2920 Charlottenlund

Ejendommen er opført i 1917 og er placeret i byzone med adgang fra større vej. En del af bygningen er tilbagetrukket fra offentligt fortov, således at der mod vejen er et grøntareal som tilhører ejendommen. På modsatte side af bygningen er en lille stribe opholdsareal omkring bagsiden med et mindre græsareal og stisystem. Ydervægge og bærende indervægge er i murværk. Tagkonstruktionen er mansardtag med røde vingetegl. Vinduer er termoruder i plast-rammer. Ejendommens opvarmes med fjernvarme. Bygningen har fuld kælder under hele bygningen og kælderen indeholder depotrum, cykelkælder, vaskekælder og teknikrum.

Boliger
Der er 50 boliglejemål, og de varierer fra 3-4 værelser og fra 85,5-123,7 m2. Alle lejligheder udlejes nyistandsatte, og alle lejligheder udstyres så vidt muligt med vaske-/tørremaskine, og ellers er der fælles vaskefaciliteter i kælderen.

Området
Ejendommen er velbeliggende i Ordrup i et område hovedsageligt med boliganvendelse. Nærområdet byder på flere indkøbsmuligheder, herunder supermarkeder og spisesteder. Flere rekreative områder er beliggende tæt på ejendommen såsom Skovshoved Havn og Charlottenlund Skov. Ordrup Station er desuden beliggende ca. 500m fra ejendommen.

Administration: CEJ Ejendomsadministration, tlf. 3333 8282, mail: danica@cej.dk

Udlejning: Michelle Jørgensen tlf. 3164 0571, mail: mj@capitalinvestment.dk

Vicevært: Mads Beier, tlf. 2190 2219, mail: mb@beiers-ejendomsservice.dk

Kontaktperson hos Capital investment: Henriette Bartels, tlf. 2141 2161, mail: hb@capitalinvestment.dk