Lindebo, 2720 Vanløse

Lindebo, 2720 Vanløse

Den røde ejendom i 4 etager huser i alt 60 attraktive lejeboliger. Som lejer her har man adgang til ejendommens grønne gårdhave og har man børn, kan de boltre sig i gårdhaven eller lege på Lindebos tilknyttede legeplads. I Lindebo bor man nær naturskønt område, mange indkøbsmuligheder, god infrastruktur og masser af spændende aktiviteter.

Boligerne
De 60 lejligheder er ligeligt fordelt mellem 2 og 3 værelses og ligger mellem 50-86 m2. Alle lejligheder renoveres inden genudlejning, og har derfor både istandsatte køkkener og badeværelser, og til hver lejlighed hører der privat opbevaringsrum. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Området
Nær ejendommen finder du både svømmehal, fitness, et bredt udvalg af caféer og restauranter samt gode indkøbsmuligheder. Ønsker du en institution til dit barn, er udvalget af pasningsmuligheder også bredt i Vanløse og nærmeste børnehave ligger blot tre minutters gang fra ejendommen.
Fra din lejlighed i Vanløse kan du cykle til Indre By på 25 minutter, eller du kan stige på offentlig transport i form af S-tog eller metro.

Administration: DEAS, tlf. 7030 2020, mail: admteam15@deas.dk

Udlejning: Anette Olsen, tlf. 3120 8474, mail: ao@capitalinvestment.dk

Vicevært: Mads Beier, tlf. 21902 219, mail: info@beiers-ejendomsservice.dk

Kontaktperson hos Capital investment: Henriette Bartels, tlf. 2141 2161, mail: hb@capitalinvestment.dk