RÃ¥dhus Have, 2620 Albertslund

RÃ¥dhus Have, 2620 Albertslund

Karréens placering ud mod Rådhussøen lader eftermiddag- og aftensolen strømme ind i boligerne og bygningshøjden sænket ud mod søen giver beboerne bedst mulig vandudsigt og aftensol. Den fælles gårdhave består af et spændende og varierende grønt udtryk, der skifter mellem bede, træer, legeområder og små opholdssteder, hvor beboerne kan mødes, sidde i læ og nyde kigget ud over søen.

Boligerne
I Rådhus Have får man en ny og moderne lejelejlighed, som er lige til at flytte ind i. Den nyere opførte ejendom består af 2-4 værelses lejligheder på 55-108 m2 i lækre kvalitetsmaterialer. Der er lyse egetræsgulve i alle de rummelige værelser og store vinduespartier som lukker lyset ind og giver en smuk udsigt. Her flytter du direkte ind i det komfortable liv, hvor afslapning og nydelse er i fokus. Til hver lejlighed medfølger privat opbevaringsrum og der er mulighed for at leje parkeringsplads. Det er tilladt at holde husdyr i ejendommen

Området
Hvor bygningen møder det omkringliggende byliv er plantet de samme planter, som allerede fandtes i kanalområdet, for at skabe sammenhæng og lyst til afslapning og fællesskab. Denne grønne byoase ligger få minutters gang fra stationen samt et bredt udvalg af gode indkøbsmuligheder.

 

Administration: DEAS, tlf. 7030 2020, mail: admteam15@deas.dk

Udlejning: Mie Rosengaard Amstrup, tlf. 3141 4702, mail: mra@capitalinvestment.dk

Vicevært: Kevin Henriksen, tlf. 2790 1928, mail: kehe@deas.dk  

Kontaktperson hos Capital investment: Louise Hertz,  tlf. 5115 8867, mail: lhe@capitalinvestment.dk