Vimmelskaftet 30, København

Vimmelskaftet 30, 1161 København K

Ejendommen har en absolut topbeliggenhed i det mest populære shoppingområde i København, midt på Strøget og med nogle af byens stærkeste brands som Lego, 3, H&M og &otherstories i umiddelbar nærhed.
Strøget er en af Europas længste gågader. Her ligger stormagasinet med talrige eksklusive luksusbrands som anker på Amagertorv, der går direkte over i Vimmelskaftet.

Detaildelen af ejendommen i kælder og stueetage, som tæller 1.831 m2, er fuldt udlejet til ZARA, mens kontordelen på 5. sal, som tæller 793 m2, er udlejet til NEYE.

Nærområde
København er en grøn og fremtidsorienteret by med en businessvenligt klima for investorer og bliver løbende udråbt som ”bedste by” i forskellige afstemninger.
Området omkring Vimmelskaftet rummer et livligt gademiljø, og det er her, man tæller flest fodgængere i indre by i tidsrummet 7-19, omkring 30.000 hver dag.
Der er få minutters gang til byens S-togs- og Metro-stationer, og i 2019 åbner en ny metrostation 400 meter fra ejendommen.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function get_field() in /var/www/capitalbolig.dk/public_html/wp-content/themes/realia-child/templates/content.php:34 Stack trace: #0 /var/www/capitalbolig.dk/public_html/wp-includes/template.php(725): require() #1 /var/www/capitalbolig.dk/public_html/wp-includes/template.php(672): load_template('/var/www/capita...', false) #2 /var/www/capitalbolig.dk/public_html/wp-includes/general-template.php(168): locate_template(Array, true, false) #3 /var/www/capitalbolig.dk/public_html/wp-content/themes/realia/index.php(9): get_template_part('templates/conte...', '') #4 /var/www/capitalbolig.dk/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/var/www/capita...') #5 /var/www/capitalbolig.dk/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/capita...') #6 /var/www/capitalbolig.dk/public_html/index.php(17): require('/var/www/capita...') #7 {main} thrown in /var/www/capitalbolig.dk/public_html/wp-content/themes/realia-child/templates/content.php on line 34