Vimmelskaftet 32-34, København

Vimmelskaftet 32-34/Klosterstræde 9-15, 1161 Kbh. K

Disse to meget smukke liebhaverejendomme er opført i starten af 1900-tallet og står begge flot vedligeholdte, den ene med gråpudset facade og store vinduespartier, den anden i røde mursten og med mere klassiske vinduespartier samt kobbertag. Begge har facader mod Strøget.

Ejendommen i nr. 32 huser tøjbutikken Message i kælder- og stueetage, mens nr. 34 huser tøjbutikken Solid, ligeledes i kælder og stueetage. Begge har facade mod Strøget.

Første til fjerde etage er udlejet til forlagsvirksomheden Gyldendal, og her er de to ejendomme lagt sammen for at skabe et mere praktisk og dynamisk kontormiljø. Det samlede areal er på 3.315 m2.

Nærområdet

Ejendommene har en uovertruffen beliggenhed i den mest pulserende ende af Strøget med en ekspanderende Zara som nærmeste nabo og butikker som Lego, Bestseller og H&M i umiddelbar nærhed. Her er et livligt gademiljø, og det er her, man tæller flest fodgængere i indre by, i tidsrummet 7-19 omkring 30.000 hver dag.

Der er få minutters gang til byens S-togs- og Metro-stationer, og i 2019 åbner en ny metrostation 400 meter fra ejendommen.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function get_field() in /var/www/capitalbolig.dk/public_html/wp-content/themes/realia-child/templates/content.php:34 Stack trace: #0 /var/www/capitalbolig.dk/public_html/wp-includes/template.php(725): require() #1 /var/www/capitalbolig.dk/public_html/wp-includes/template.php(672): load_template('/var/www/capita...', false) #2 /var/www/capitalbolig.dk/public_html/wp-includes/general-template.php(168): locate_template(Array, true, false) #3 /var/www/capitalbolig.dk/public_html/wp-content/themes/realia/index.php(9): get_template_part('templates/conte...', '') #4 /var/www/capitalbolig.dk/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/var/www/capita...') #5 /var/www/capitalbolig.dk/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/capita...') #6 /var/www/capitalbolig.dk/public_html/index.php(17): require('/var/www/capita...') #7 {main} thrown in /var/www/capitalbolig.dk/public_html/wp-content/themes/realia-child/templates/content.php on line 34