Regina, Århus

Søndergade 53-55, Sønder Allé 9-11 og Amaliegade 20, 8000 Aarhus C

Den monumentale hjørneejendom Regina består af to bygninger. Den ene beliggende Søndergade 53-56/Sønder Allé 9 er opført i 1921 med det formål at huse biograf, hotel, butikker og kontorer. Den anden på Sønder Allé 9-11/Amaliegade 20 er opført i 2004 som domicil for Spar Nord.

Bygningens beliggenhed i Aarhus midtby er særdeles attraktiv i forhold til mulighederne for detailhandel i stueetagen og private boliger på øvre etager. Det er planlagt, at 1.370 m2 konverteres til smukke og eksklusive lejligheder i varierende størrelser. Lejlighederne forventes at stå klar til indflytning i 2017

De største lejere i Søndergade 53-55 er Paw Sko og Kaufmann herretøj og Advokatfirmaet Abel & Skovgaard Larsen.

Den største lejer på Sønder Allé 9 er en kinesisk restaurant.

Spar Nord bebor fortsat lokalerne på Sønder Allé 9-11/Amaliegade 20.

I 1980’erne blev der indrettet en arkade i den tidligere biograf med plads til 19 forretninger. Arkaden står nu tom og der kigges i øjeblikket på mulighederne for disse arealer.

Nærområdet

Aarhus er Danmarks næststørste by og i stærk vækst. Midtbyen er kendt som et levende centrum med butikker, restauranter, caféer, spillesteder, kunst og kultur.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function get_field() in /var/www/capitalbolig.dk/public_html/wp-content/themes/realia-child/templates/content.php:34 Stack trace: #0 /var/www/capitalbolig.dk/public_html/wp-includes/template.php(725): require() #1 /var/www/capitalbolig.dk/public_html/wp-includes/template.php(672): load_template('/var/www/capita...', false) #2 /var/www/capitalbolig.dk/public_html/wp-includes/general-template.php(168): locate_template(Array, true, false) #3 /var/www/capitalbolig.dk/public_html/wp-content/themes/realia/index.php(9): get_template_part('templates/conte...', '') #4 /var/www/capitalbolig.dk/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/var/www/capita...') #5 /var/www/capitalbolig.dk/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/capita...') #6 /var/www/capitalbolig.dk/public_html/index.php(17): require('/var/www/capita...') #7 {main} thrown in /var/www/capitalbolig.dk/public_html/wp-content/themes/realia-child/templates/content.php on line 34