Østergade 40, København

Østergade 40/Vimmelskaftet 36, 1100/1161 København K

Bygningen på Østergade 40 er opført i 1780 og gennemrestaureret i 1959. Den er beliggende på Strøget mellem Kongens Nytorv og Amagertorv og er omgivet af byens mest eksklusive butikker som Gucci, B&O, Max Mara, Mulberry og Moncler.
Huset tæller fire etager samt kælder, tagetage og tagterrasse, og mens stueetagen huser modebutikken SAND CPH i et lejemål, der tæller 873 m2 inklusiv 139 m2 kælder, anvendes de øvrige etager til kontorer og showroom.

Der er kun få minutters gang til metroen på Kongens Nytorv.

Vimmelskaftet 36 består en stueetage på af 163 m2 beliggende i et hus opført i 1857, som tæller fire etager samt kælder og tagetage, der benyttes til både kontorer og beboelse.
Lejemålet huser en skoforretning ved navn Havanna Shoes, og de nærmeste detailforretninger er kendte brands som Zara, SportMaster, Lego og café Baresso.

Fra ejendommen er der kort afstand til Københavns Hovedbanegård og Nørreport Station, hvorfra der er adgang til både S-tog, regionaltog, bus og metro.
Nærområdet

Med en beliggenhed mellem Amagertorv og Kongens Nytorv og mellem Københavns to stormagasiner Illum og Magasin, er ejendommen naturligt omgivet af byens mest eksklusive butikker som Gucci og , men også andre kendte mærkevarebutikker i mellemsegmentet som Urban Outfitters og COS.

Der er kun få minutters gang til metroen på Kongens Nytorv.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function get_field() in /var/www/capitalbolig.dk/public_html/wp-content/themes/realia-child/templates/content.php:34 Stack trace: #0 /var/www/capitalbolig.dk/public_html/wp-includes/template.php(725): require() #1 /var/www/capitalbolig.dk/public_html/wp-includes/template.php(672): load_template('/var/www/capita...', false) #2 /var/www/capitalbolig.dk/public_html/wp-includes/general-template.php(168): locate_template(Array, true, false) #3 /var/www/capitalbolig.dk/public_html/wp-content/themes/realia/index.php(9): get_template_part('templates/conte...', '') #4 /var/www/capitalbolig.dk/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/var/www/capita...') #5 /var/www/capitalbolig.dk/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/capita...') #6 /var/www/capitalbolig.dk/public_html/index.php(17): require('/var/www/capita...') #7 {main} thrown in /var/www/capitalbolig.dk/public_html/wp-content/themes/realia-child/templates/content.php on line 34