Købmagergade 24, København

Købmagergade 24, 1150 København K

Ejendommen, der er beliggende i hjertet af Københavns fineste forretningsområde tæt på Strøget, er opført i 1875 og tæller tre etager og en udnyttet tagetage. Etagearealet er på 1.490 m2.

Vinduespartiet i stueplan er smukt og karakteristisk udført med buede stik, mens vinduerne over gadeniveau er udført som traditionelle nyere Dannebrogsvinduer i træ. Bygningen fremstår nyrenoveret med murede facader samt pudsede og malede sokler mod Købmagergade. Ejendommen benyttes udelukkende til erhverv, og eneste lejer er tøjforretningen Benetton.

Stue og 1. sal er indrettet som butik, 2. sal er indrettet til erhverv med showroomfaciliteter samt udeliggende terrasse, og 3. sal er indrettet til lagerfunktion og personalefaciliteter. Der er installeret elevator fra parterre til 3. sal.

 

Nærområdet

Ejendommen befinder sig i et af byens mest attraktive kvarterer tæt på Københavns Universitet, hvor hundredvis af studerende har deres daglige gang, ligesom gågadernes knudepunkt, Amagertorv, ligger få minutters gang derfra.

Der er ligeledes kun få minutters gang til Nørreport Station, hvor man finder både busser, tog og metro.

Administration:  Sofus Administration ApS, tlf. 2346 0756, mail: tmc@sofusaps.dk

Udlejning: Michelle Jørgensen
Tel. 3164 0571
Mail: mj@capitalinvestment.dk

Vicevært: Christof Waser, tlf. 4083 2280, mail: cw@cwejendomsservice.dk

Kontakt hos Capital Investment: Mikkel Skat Skov, tlf. 3045 2277,
mail: mss@capitalinvestment.dk