Holmens Kanal 2-14, København

Holmens Kanal 2-14, 1092 København K

Det er Danske Bank, der bebor ejendommen Holmens Kanal 2, også kendt som Erichsens Palæ, opført i 1799. Ejendommen, der ligger centralt i indre København, består af 14 forbundne bygninger på i alt 43.000 m2 samt et parkeringshus på omkring 6.000 m2.

Palæet er udformet som en vinkelbygning med en særdeles karakteristisk tempelfront, der vender mod Kongens Nytorv. Det fritstående tempel foran facaden består af seks joniske søjler og en gavl, der er udsmykket med mytologiske motiver.
Indvendigt står bygningens beletage næsten som oprindeligt med store fest- og spisesale og dekoreret med rige væg- og loftsmalerier med pompejanske motiver.

Ejendommen har siden 1888 været bankdomicil.

Nærområde
Ejendommen er beliggende i selve hjertet af København, lige ved siden af det Kongelige Teater og Hotel d’Angleterre på Kongens Nytorv og det politiske magtcentrum på Christiansborg.
Området omkring Europas længste gågade, Strøget, er karakteriseret ved små, hyggelige og historiske gader og skæve huse, der fortæller byens historie.
Her er et rigt handelsliv med mange butikker, caféer og restauranter, charmerende kanaler, grønne oaser og en moderne havnefront.
Infrastrukturen omkring ejendommen er ekstremt god med adgang til både bus og metro, let adgang til motorvejen og til lufthavnen samt til Øresundsbroen, som giver direkte adgang til Sverige.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function get_field() in /var/www/capitalbolig.dk/public_html/wp-content/themes/realia-child/templates/content.php:34 Stack trace: #0 /var/www/capitalbolig.dk/public_html/wp-includes/template.php(725): require() #1 /var/www/capitalbolig.dk/public_html/wp-includes/template.php(672): load_template('/var/www/capita...', false) #2 /var/www/capitalbolig.dk/public_html/wp-includes/general-template.php(168): locate_template(Array, true, false) #3 /var/www/capitalbolig.dk/public_html/wp-content/themes/realia/index.php(9): get_template_part('templates/conte...', '') #4 /var/www/capitalbolig.dk/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/var/www/capita...') #5 /var/www/capitalbolig.dk/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/capita...') #6 /var/www/capitalbolig.dk/public_html/index.php(17): require('/var/www/capita...') #7 {main} thrown in /var/www/capitalbolig.dk/public_html/wp-content/themes/realia-child/templates/content.php on line 34