Østerbrogade, 2100 København Ø

Ejendommen Østerbrogade 114-116

Ejendommen på Østerbrogade 114-116 er opført i 1902 og smukt veligeholdt samt renoveret gennem årene. Ejendommen er på 4.023 m2 og alle lejere har adgang stor fælles og aflåst gård.

Boligerne

Der er 15 fantastiske herskabslejeboliger, som varierer i størrelsen fra 85 – 288 m2. Boligerne er rummelige med højt til loftet, stukatur, store småsprossede vinduespartier og franske døre. Der er kælderrum til hvert lejemål, og alle boliger renoveres før en genudlejning. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Nærområdet

Østbanegade ligger meget centralt i forhold til offentlig transport. Blot 300 meter fra Svanemølle station også med mange buslinjer. Derudover vil den nye Københavnske Metro (Cityringen) ligge tæt på ejendommen. Området er præget af mange ambassader og konsulater og derfor roligt og hyggeligt. Tæt på gode indkøbsmuligheder.

Østbanegade, København Ø

Ejendommen Østbanegade

Ejendommen ligger på Østbanegade 7 og er opført i 1903. Der er tale om en flot og historisk ejendom med mange arkitektoniske finesser og detaljer. Der er elevator i ejendommen.

Boligerne

Der er 9 fantastiske herskabslejeboliger, som varierer i størrelsen fra 185 – 243 m2. Boligerne er rummelige med højt til loftet, stukatur, store småsprossede vinduespartier og franske døre. Der er kælderrum til hvert lejemål, og alle boliger renoveres før en genudlejning. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Nærområdet

Østbanegade ligger meget centralt i forhold til offentlig transport. Blot 200 meter fra Østerport Station, som serviceres af både regional- og S-tog samt mange buslinjer. Derudover vil den nye Københavnske Metro (Cityringen) ligge tæt på ejendomme. Området er præget af mange ambassader og konsulater og derfor roligt og hyggeligt. Tæt på gode indkøbsmuligheder.

Danas Plads – Vodroffsvej og Vodroffslund, Frederiksberg

Ejendommen Vodroffsvej

En enestående Københavner ejendom opført i 1908 med flere, specielle arkitektoniske detaljer som f.eks. 4 tårne. Ejendommen består af 2 separate bygninger placeret omkring 2 hyggelige gårdpladser på hver sin side af Danas Plads dækkende adresserne Vordroffsvej 37-41, Danasvej 10-10A og 11 samt Vordroffslund 1-3. Facaden på ejendommen står flot og nypudset i en gråbrunlig nuance. Gårdpladserne er hyggelige og giver rig mulighed for udendørs aktivitet i form af både leg og afslapning.

Boligerne

Der er samlet set 82 boliger i ejendommen i størrelser fra 64 til 208 m2, hvoraf kun 3 af boligerne er under 100 m2. Alle boliger er store, lyse og smagfuldt indrettet. De vil alle blive renoveret forud for en genudlejning. Der er kælderrum til alle boliglejemål. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Området
Ejendommen ligger i et af de mest eftertragtede områder på Frederiksberg med nærhed til både shopping, cafeer og handelsstrøg. F.eks. ligger ejendommen kun 600 meter fra Gammel Kongevej. Området er meget charmerende og præget af rolige omgivelser samt andre lignende bygninger fra samme periode. Ligger desuden også ganske tæt på Søerne og offentlig transport.

Trondhjemsgade 11, København Ø

Ejendommen Trondhjemsgade 11

En smuk, ældre præsentabel ejendom opført i 1906 beliggende Trondhjemsgade 11 på Østerbro.

Boligerne

Der er 8 boliglejemål som varierer i størrelse fra 209 til 254 m2. Boligerne er store, rummelige og herskabeligt indrettede med højt til loftet, stukatur, store vinduespartier og franske døre. De store vinduespartier giver også et smukt lysindfald i boligerne. Alle boliger har kælderrum og renoveres før genudlejning med respekt for boligens klassiske detaljer. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Nærområdet

Østerbro er en af de mest populære områder i København. Trondhjemsgade ligger i et hyggeligt og meget roligt og attraktivt kvarter ikke langt fra det pulserende byliv og mange smukke, grønne oaser. Ejendommen ligger meget centralt i forhold til offentlig transport kun 100 meter fra Østerport Station, som serviceres både af regional- og S-tog samt mange buslinjer. Derudover vil ejendommen kun ligge ca. 250 meter fra den nye Københavnske Metro (Cityringen), som vil åbne i 2018.

Trondhjemsgade 7, København Ø

Ejendommen Trondhjemsgade 7

En smuk, ældre præsentabel ejendom opført i 1906 beliggende Trondhjemsgade 7 på Østerbro.

Boligerne

Der er 7 boliglejemål som varierer i størrelse fra 209 til 275 m2. Boligerne er store, rummelige og herskabeligt indrettede med højt til loftet, stukatur, store vinduespartier og franske døre. De store vinduespartier giver også et smukt lysindfald i boligerne. Alle boliger har kælderrum og renoveres før genudlejning med respekt for boligens klassiske detaljer. Ejendommen har elevator. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Nærområdet

Østerbro er en af de mest populære områder i København. Trondhjemsgade ligger i et hyggeligt og meget roligt og attraktivt kvarter ikke langt fra det pulserende byliv og mange smukke, grønne oaser. Ejendommen ligger meget centralt i forhold til offentlig transport kun 100 meter fra Østerport Station, som serviceres både af regional- og S-tog samt mange buslinjer. Derudover vil ejendommen kun ligge ca. 250 meter fra den nye Københavnske Metro (Cityringen), som vil åbne i 2018.

Thorshavnsgade/Amager Boulevard, 2300 København S

Ejendommen Thorshavnsgade 2

Denne skønne ejendom er beliggende lige ved Langebro i København og midt mellem København K, Amager, Christianshavn og Islands Brygge. Ejendommen blev opført i 1906 men står stadig utrolig smuk og velholdt. Til ejendommen hører en ganske vidunderlig og aflåst gård, som ligger ganske ugenert fra vejen, og hvor der plads til både leg og hygge.

Boligerne
Bygningen er i 4 etager foruden kælder og uudnyttet tagetage, og indeholder samlet set 16 boliglejemål og 5 erhvervslejemål. Boliglejemålene er mellem 70-155 m2, og mange ligger med smuk udsigt over Christianhavns Volde. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Området
Ejendommen er beliggende på hjørnet af Thorshavnsgade og Amager Boulevard, som er en ganske enstående beliggenhed få minutters gang fra Rådhuspladsen, hvor man finde et væld af shopping faciliteter, et rigt caféliv og offentlig transport. Endvidere er det spændende nye Islands Brygge lige rundt om hjørnet samt de skønne grønne områder ved Christianshavns Volde.

Smallegade, Frederiksberg

Ejendommen Smallegade

Denne flotte, historiske ejendom er opført omkring 1900-tallet. Ejendommen er nænsomt renoveret helt i tråd med den eksisterende stil blandt andet med nyt tag, nye vinduer og døre. Der er også elevator i ejendommen.

Boligerne

Der er 8 helt ny istandsatte boliglejemål alle med enten balkon, fransk altan eller tagterrasse. Boligerne ligger størrelsesmæssigt fra 100 til 120 m2. De er veldisponerede med højt til loftet og trægulve. Alle boliger renoveres før genudlejning, og der hører et kælderrum til hvert lejemål. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Nærområdet
Ejendommen ligger på hjørnet af Smallegade og Hospitalsvej med front mod Frederiksberg Rådhus. Placeringen giver et ugeneret udsyn til Frederiksberg Have. Absolut en af Københavns mest attraktive adresser tæt på grønne og meget rolige omgivelser. Der er også meget kort afstand til Gammel Kongevej, hvor der er både findes velbesøgte cafeér og gode shoppingmuligheder. Tæt på metroen som ligger ved Frederiksberg Centret.

Slangerupgade, København N

Ejendommen Slangerupgade

Ejendommen er opført i 1939 og ligger på grænsen mellem Nørrebro, Østerbro og København NV. Ejendommen, som er meget typisk for området, deler et stort, solrigt og super hyggeligt gårdmiljø med grønne arealer, store træer og hyggekroge med to andre ejendomme. Gårdmiljøet er indhegnet og har også en meget veludstyret legeplads.

Boligerne

Der er 92 boliglejemål i ejendommen, som i gennemsnit er 61 m2. Alle boliger har eget kælderrum samt en fælles vaskekælder. Alle boliger renoveres før genudlejning. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Nærområdet
Slangerupgade ligger meget centralt og tæt på flere grønne områder som Fælledparken og Parken. Ydermere er der kun få minutter til Nørrebroparken, Assistent Kirkegården og Nørrebros handelsstrøg som inkluderer Tagensvej og Nørrebro Centeret. Bispebjerg- og Nørrebro station samt den kommende Metro ligger blot få hundrede meter fra ejendommen, og der kører også mange buslinjer i området.

Ole Nielsens Hus, Gentofte

Ejendommen Ole Nielsens Hus

Ejendommen opført i 1938 i 4 etager og ligger på hjørnet af Gentoftegade og Baunegårdsvej. Den er bygget i rødbrune mursten og står pæn og velholdt. Der er en stor fælles gård bagved ejendommen med rig mulighed for både leg og andre udendørs aktiviteter.

Boligerne

Der er samlet set 57 boliglejemål i størrelsen fra 57 til 202 m2. Der er et kælderrum til hver bolig samt et fælles vaskerum. Boligerne renoveres før genudlejning. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Nærområdet

Ejendommen ligger i hjertet af Gentofte by tæt på rekreative områder som Gentofte Sø og Stadion. Området er attraktivt p.g.a. de mange naturskønne omgivelser og gode indkøbsmuligheder blandt andet på Gentoftegade, men også på grund af nærhed til København. S-tog stationen ligger kun få minutters gang fra ejendommen og dermed kun 15 minutter fra København.

Ordrupvej/Herthavej, 2920 Charlottenlund

Ejendommen Ordrupvej/Herthavej

Hovedhuset til denne charmerende ejendom blev opført i 1938, og ejendommen i gården blev opført allerede i 1884. Hovedhuset er placeret på hjørnet af Ordrupvej, Herthavej og Henriettevej. Lejlighederne er velindrettet og mange med en eller to altaner.

Boligerne
I hovedhuset er der 53 beboelseslejemål og 6 erhvervslejemål. Beboelseslejlighederne ligger mellem 55-75 m2. Huset i baggården består af fire beboelseslejemål på mellem 35 og 125 m2. Der er kælderrum til hvert lejemål, og lejligheder renoveres inden genudlejning. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Området
Ejendommen ligger i Ordrup tæt på mange gode indkøbsmuligheder både på Ordrupvej og Jægersborg Alle. Området appellerer til mange aldersgrupper dels på grund af de naturskønne omgivelser som f.eks. Charlottenlund Slotspark, Dyrehaven og Bellevue Strand og dels på grund af en beliggenhed nær København. Ordrup S-togsstation ligger mindre end 300 meter fra ejendommen, og herfra tager det kun 15 minutter til Københavns centrum.

Ordrup Torv, Charlottenlund

Ejendommen Ordrup Torv

Ejendommen er opført i 1959 og fremstår pæn og velholdt. Den ligger på Hyldegårds Tværvej 45-49 i det attraktive Charlottenlund.

Boligerne
Der er 47 boliglejemål i ejendommen, som størrelsesmæssigt ligger fra 54 – 125 m2. Boligerne fremstår lyse og venlige, har eget kælderrum og renoveres før genudlejning. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Nærområdet

Ejendommen ligger i Ordrup tæt på mange gode indkøbsmuligheder både på Ordrupvej og Jægersborg Alle. Området appellerer til mange aldersgrupper dels på grund af de naturskønne omgivelser som f.eks. Charlottenlund Slotspark, Dyrehaven og Bellevue Strand dels på grund af en beliggenhed nær København. Ordrup S-togsstation ligger mindre end 300 meter fra ejendommen, og herfra tager det kun 15 minutter til Københavns centrum.

Nørre Søgade, København K

Ejendommen Nørre Søgade

Denne smukke og klassiske ejendom beliggende på Nørre Søgade 21-23, blev opført i 1881. Ejendommen ligger med udsigt ud over Søerne i København, og har fælles og aflukket baggård med havemøbler, cykelskur og legeplads.

Boligerne
Ejendommen består af 13 lejeboliger hvoraf størrelserne varierer fra 105 m2 til 162 m2. Alle lejligheder i ejendommen vil før genudlejning blive gennem renoveret. Til hvert enkelt lejemål hører endvidere eget aflukket opbevaringsrum. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Nærområdet
Ejendommen ligger i yderst eftertragtet kvarter i København. Området er meget attraktivt grundet de smukke omgivelser, centrale beliggenhed samt de rigtig gode transportmuligheder bl.a. fra Nørreport Station.

Koldinggade/Randersgade, København Ø

Ejendommen Koldinggade/Randersgade

Denne skønne ejendom er beliggende i Koldinggade 13-21 og blev opført i 1915. Ejendommen, som er 5 etager, står pæn og vedligeholdt og beboerne har adgang til stor aflukket gård.

Boligerne
Ejendommen består af hele 92 boboelseslejemål, og lejlighedernes størrelse varierer fra 65-82 m2. Alle lejligheder vil blive fuldt renoveret inden genudlejning, og der følger til hvert lejemål privat opbevaringsrum. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Nærområdet
Ejendommen er attraktiv beliggende på Østerbro København, i et roligt kvarter mellem Strandboulevarden og Fælledparken. Området er et eftertragtet boligområde, overvejende domineret af etageboligbebyggelse, men samtidig kun få minutters gang fra gode indkøbs- og transportmuligheder.

Koldinggade, København Ø

Ejendommen Kolddinggade 28-30

Ejendommen her er beliggende på Koldinggade 28-30 og bygningen blev opført i 1904. Ejendommen er klassisk for området, og står flot og vedligeholdt. Ydermere er der for beboerne afgang til stor fælles gård.

Boligerne
Ejendommen består af 17 boliglejemål, hvoraf 3 lejemål er på 130 og 14 lejemål er på 65 m2. Alle lejlighederne vil før genudlejning blive renoveret, og til hvert lejemål følger eget aflukket opbevaringsrum. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Nærområdet
Ejendommen har en attraktiv beliggenhed på Østerbro i København, i et roligt kvarter mellem Strandboulevarden og Fælledparken. Området er et eftertragtet boligområde, overvejende domineret af etageboligbebyggelser. Fra ejendommen er der kun få minutters gang til gode indkøbs- og transportmuligheder.

Kirkevej, Charlottenlund

Ejendommen Kirkevej

En hvid murstens ejendom i 2 etager opført i 1969 og stilmæssigt meget klassisk for den tid.

Boligerne

Der er 23 boliglejemål i ejendommen, som varierer i størrelsen fra 38-72 m2. Alle boliger er nyistandsatte med termoruder og udgang til en mindre balkon samt eget kælderrum. Alle boliger renoveres før genudlejning. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Nærområdet

Ejendommen ligger i Ordrup tæt på mange gode indkøbsmuligheder både på Ordrupvej og Jægersborg Alle. Området tiltrækker mange familier dels på grund af de naturskønne og rolige omgivelser som f.eks. Charlottenlund Slotspark, Dyrehaven og Bellevue Strand dels på grund af sin beliggenhed nær København. Ordrup S-togsstation ligger mindre end 300 meter fra ejendommen, og herfra tager det kun 15 minutter til Københavns centrum.

Hammelstrupvej, København SV

Ejendommen Hammelstrupvej

En charmerende, gul murstens ejendom i 3 etager opført i 1956. Ejendommen er velholdt og har endvidere adgang til en stor fælles og aflukket gård.

Boligerne
Ejendommen indeholder 24 boliglejemål i størrelsen fra 66 til 82 m2. Alle boliger er veldisponerede og pæne samt har termoruder og adgang til mindre balkon eget kælderrum og fælles vaskekælder. Alle boliger renoveres før genudlejning. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Nærområdet

Hammelstrupvej ligger i den sydlige del af København i et hyggeligt og meget roligt kvarter. Der er ikke langt til det pulserende byliv og mange smukke, grønne oaser, som f.eks. Valby Parken. Ejendommen ligger centralt i forhold til offentlig transport – 500 meter fra Sjælør Station, som serviceres af S-tog og flere buslinjer. Derudover er der tæt ved ejendommen et lille hyggeligt torv med gode indkøbsmuligheder.

Kalvebod Brygge 47, København

Kalvebod Brygge 47, 2300 København S

Ejendommen består af to bygninger i hver seks etager samt kælder. De er forbundet fra første til femte etage, mens kælder og stue ikke hænger sammen.
Den er bygget i 2005, og facaderne har gule mursten mod vejen og glasfacader mod vandet. Vinduerne er lavet af aluminium, og taget af fladt.
Stueetagen er således ikke forbundet, men rummer hhv. reception og kontorer i den ene bygning mod vejen, mens stueetagen i den bygning, der vender mod vandet, er indrettet som personalerestaurant. På samme måde er der underjordisk parkering i første bygning, mens kælderen i den bygning, der vender mod vandet, hovedsageligt anvendes til fitnessrum, arkiv, mm. Herudover er der parkering foran bygningen, som har i alt fire elevatorer.

Ejendommen huser Nykredit.

Nærområde
Københavns havnefront hører til blandt Københavns mest attraktive erhvervsområder og er karakteriseret ved prestigefyldte byggerier, der tilbyder eksklusive og topmoderne erhvervsdomiciler og hoteldrift med let adgang til både motorvej og lufthavn samt offentlig transport.

Holmens Kanal 2-14, København

Holmens Kanal 2-14, 1092 København K

Det er Danske Bank, der bebor ejendommen Holmens Kanal 2, også kendt som Erichsens Palæ, opført i 1799. Ejendommen, der ligger centralt i indre København, består af 14 forbundne bygninger på i alt 43.000 m2 samt et parkeringshus på omkring 6.000 m2.

Palæet er udformet som en vinkelbygning med en særdeles karakteristisk tempelfront, der vender mod Kongens Nytorv. Det fritstående tempel foran facaden består af seks joniske søjler og en gavl, der er udsmykket med mytologiske motiver.
Indvendigt står bygningens beletage næsten som oprindeligt med store fest- og spisesale og dekoreret med rige væg- og loftsmalerier med pompejanske motiver.

Ejendommen har siden 1888 været bankdomicil.

Nærområde
Ejendommen er beliggende i selve hjertet af København, lige ved siden af det Kongelige Teater og Hotel d’Angleterre på Kongens Nytorv og det politiske magtcentrum på Christiansborg.
Området omkring Europas længste gågade, Strøget, er karakteriseret ved små, hyggelige og historiske gader og skæve huse, der fortæller byens historie.
Her er et rigt handelsliv med mange butikker, caféer og restauranter, charmerende kanaler, grønne oaser og en moderne havnefront.
Infrastrukturen omkring ejendommen er ekstremt god med adgang til både bus og metro, let adgang til motorvejen og til lufthavnen samt til Øresundsbroen, som giver direkte adgang til Sverige.

Købmagergade 24, København

Købmagergade 24, 1150 København K

Ejendommen, der er beliggende i hjertet af Københavns fineste forretningsområde tæt på Strøget, er opført i 1875 og tæller tre etager og en udnyttet tagetage. Etagearealet er på 1.490 m2.

Vinduespartiet i stueplan er smukt og karakteristisk udført med buede stik, mens vinduerne over gadeniveau er udført som traditionelle nyere Dannebrogsvinduer i træ. Bygningen fremstår nyrenoveret med murede facader samt pudsede og malede sokler mod Købmagergade. Ejendommen benyttes udelukkende til erhverv, og eneste lejer er tøjforretningen Benetton.

Stue og 1. sal er indrettet som butik, 2. sal er indrettet til erhverv med showroomfaciliteter samt udeliggende terrasse, og 3. sal er indrettet til lagerfunktion og personalefaciliteter. Der er installeret elevator fra parterre til 3. sal.

 

Nærområdet

Ejendommen befinder sig i et af byens mest attraktive kvarterer tæt på Københavns Universitet, hvor hundredvis af studerende har deres daglige gang, ligesom gågadernes knudepunkt, Amagertorv, ligger få minutters gang derfra.

Der er ligeledes kun få minutters gang til Nørreport Station, hvor man finder både busser, tog og metro.

Købmagergade 26, København

Købmagergade 26, 1150 København K

Ejendommen er beliggende i indre by i den mest attraktive ende af Købmagergade. Huset er bygget i 1852 og tæller fire etager. Den enkle facade er pudset og i fem fag. Fra omkring 1720-1728 boede Ludvig Holberg i et hus på samme grund, som nedbrændte, fordi en sukkerbager, som på den tid både bagte søde sager og fremstillede alkoholiske drikke, en dag kom til at antænde bygningen. I dag mere end 300 år senere, er husets gård stadig kendt som Sukkerbagerens Gård. Det samlede areal er på 4.524 m2 fra 1852.

Takket være et stort uudnyttet areal på 1.544 m2 samt en uudnyttet gård er udlejningsarealet blevet markant udvidet, og genudlejet il tøjkæden ”Superdry” Yderligere konverteres en betydelig del af ejendommens kontorareal til super eksklusive lejligheder, der forventes at stå klar til indflytning ultimo 2016.

Behovet for boliger i København er stigende, idet flere og flere familier vælger at bosætte sig/blive boende i byen, også når de har fået børn. Det samlede areal er på 3.671 m2.

Nærområdet

Ejendommen befinder sig i et af byens mest attraktive kvarterer tæt på Københavns Universitet, hvor hundredvis af studerende har deres daglige gang, ligesom gågadernes knudepunkt, Amagertorv, ligger få minutters gang derfra.

Der er ligeledes kun få minutters gang til Nørreport Station, hvor man finder både busser, tog og metro.

 

 

Købmagergade 60, København

Købmagergade 60, 1150 København K

Ejendommen er opført i 1900 og fremstår meget velholdt. Den har en enestående beliggenhed i et af byens mest historiske kvarterer mellem i Rundetårn og Kultorvet. Bygningen har to butikker i stuen H&M og Normal. Derudover er 3 erhvervslejemål på 1, 2 og 3 sal. Det samlede areal er på 3.671 m2.

Der er kun få minutters gang til Nørreport Station, hvor der passere flere mennesker hver eneste dag end noget andet sted i Danmark.

Nærområdet

Med en beliggenhed mellem Amagertorv og Kongens Nytorv og mellem Københavns to stormagasiner Illum og Magasin, er ejendommen naturligt omgivet af byens mest eksklusive butikker som Gucci og , men også andre kendte mærkevarebutikker i mellemsegmentet som Urban Outfitters og COS.

Der er kun få minutters gang til metroen på Kongens Nytorv.

Fisketorvet 2-10, Odense

Fisketorvet 2-10, 8000 Odense

Odense er kendt for sin relativt flade profil, hvor ikke mange huse skyder op og fanger opmærksomheden. Derfor er ejendommen, der ligger centralt på Fisketorvet, så iøjnefaldende.
Det er den højeste bygning i byen, der er verdenskendt for at være H.C. Andersens fødeby, men som er så meget mere end det. For det første en spændende universitetsby med 175.000 indbyggere og alt hvad dette indebærer af levende kultur- og natteliv, men også hjemsted for en række større danske og internationale virksomheders hovedsæder som Albani, Harald Nyborg og TV2 Danmark.

Bygningen, der blev indviet i 1972 og er beklædt med natursten, er 11 etager høj og tæller i alt 10.276 m2. Stueetagen udlejes til restauration og detailhandel, og de resterende arealer som står tomme bliver konverteret til 17 eksklusive lejemål af forskellige størrelser. Ejendommen huser også flere praksis for læger og tandlæger.

Ejendommen ligger tæt på banegård og gågademiljø, og man er lige nu i gang med at anlægge en letbane gennem Odense i området, som forventes klar om seks år.

Regina, Århus

Søndergade 53-55, Sønder Allé 9-11 og Amaliegade 20, 8000 Aarhus C

Den monumentale hjørneejendom Regina består af to bygninger. Den ene beliggende Søndergade 53-56/Sønder Allé 9 er opført i 1921 med det formål at huse biograf, hotel, butikker og kontorer. Den anden på Sønder Allé 9-11/Amaliegade 20 er opført i 2004 som domicil for Spar Nord.

Bygningens beliggenhed i Aarhus midtby er særdeles attraktiv i forhold til mulighederne for detailhandel i stueetagen og private boliger på øvre etager. Det er planlagt, at 1.370 m2 konverteres til smukke og eksklusive lejligheder i varierende størrelser. Lejlighederne forventes at stå klar til indflytning i 2017

De største lejere i Søndergade 53-55 er Paw Sko og Kaufmann herretøj og Advokatfirmaet Abel & Skovgaard Larsen.

Den største lejer på Sønder Allé 9 er en kinesisk restaurant.

Spar Nord bebor fortsat lokalerne på Sønder Allé 9-11/Amaliegade 20.

I 1980’erne blev der indrettet en arkade i den tidligere biograf med plads til 19 forretninger. Arkaden står nu tom og der kigges i øjeblikket på mulighederne for disse arealer.

Nærområdet

Aarhus er Danmarks næststørste by og i stærk vækst. Midtbyen er kendt som et levende centrum med butikker, restauranter, caféer, spillesteder, kunst og kultur.

Rådhuspladsen 46-47, København

Absalons Gård, 1550 København V

Absalons Gård har en af Københavns mest prominente beliggenheder på hjørnet af Rådhuspladsen og Strøget. Bygningen ligger som indgang til den længste gågade i Europa og blev oprindelig opført som Hotel Bristol i 1902. Med sine 100 værelser, svungne gavle og et 50 meter højt tårn med kuppelformet, kobberbeklædt spir var hotellet dengang byens mest moderne og luksuriøse bygning. Stueetagen er bygget af kløvet granit, mens de øvrige facader er af håndstrøgne, røde mursten med kunstig sandsten. Taget er dækket af sortglaserede teglsten.

Hotel Bristol lukkede i 1917, og bygningen blev overtage af forsikringsselskabet Absalon, deraf navnet, og omdannet den til kontorejendom. I dag huser ejendommen blandt andre 7Eleven, Hard Rock, Netto og Starbucks.

Nærområdet

Rådhuspladsen er Københavns trafikale knudepunkt, omkring 35.000 fodgængere og 62.000 biler passerer hver dag forbi. Der er 400 meter til Tivoli, som årligt besøges af 4,2 millioner mennesker, og 800 meter til Hovedbanegården. Rådhuspladsens metrostation åbner i 2018 lige foran bygningen, hvilket forventes at øge antallet af besøgende med små 9.000 passagerer dagligt.

Slotsgade 16-18, Hillerød

Slotsgade 16-18, 3400 Hillerød

Hillerød er en gammel by, hvis historie kan spores helt tilbage til 1200. Frederiksborg Slot, som er bygget i 1560, er det historiske midtpunkt, men byen er ligeledes rig på oplevelser inden for musik, kunst, teater og film.
Den gamle og hyggelige gågade giver sammen med moderne indkøbscentre rig mulighed for shopping samt café- og restaurantbesøg.

Ejendommen er beliggende i den bedste ende af gågaden og ydermere udsigt til slottet og den store sø. Det samlede areal er på 4.093 m2, hvoraf de 1.850 m2 som i dag står tomme konverteres til eksklusive lejligheder i varierende størrelser. Ejendommens stueetage samt kælder er udlejet til kendte koncepter som Noa Noa og Inspiration.

Nærområdet

Hillerød ligger naturskønt i hjertet af det, der kaldes Kongernes Nordsjælland og er omgivet af Grib Skov. Byen er administrativt hovedsæde for Region Hovedstaden og tredjestørste by i denne del af Sjælland efter København og Helsingør. Der bor omkring 30.000 mennesker i Hillerød.

Sortedam Dossering, København N

Sortedam Dossering – Ravnsborggade – Ravnsborg Tværgade – Nørrebrogade, København N

En boligkarre bestående af klassiske københavnerbygninger i 4 til 6 etager på gaderne Sortedam Dossering 3-9, Ravnsborg Tværgade 1-9, Ravnsborggade 10-14 og Nørrebrogade 10 og 10c. Bygningerne er opført i perioden 1871 til 1890’erne i klassiske og solide materialer. Karréen danner rammen om et beskyttet gårdmiljø, som kan benyttes til forskellige ude aktiviteter eller blot som et helle på en dejlig solskinsdag.

Ejendommen indeholder 140 interessante boliglejemål i størrelsen fra 65 til 193 m2. Boligerne bliver før genudlejning nyistandsat med respekt for det enkelte lejemåls kvaliteter, historie og særegne indretninger. Indretningen er klassisk, lys og rummelig med hvide flader og lyse trægulve. Alt i alt byder de på stor herlighedsværdi gennem godt miljø, høj kvalitet og valg af materialer. Der er desuden kælderrum til alle boliglejemål. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Nærområdet
Ejendommen ligger fantastisk centralt lige ud til Sortedamssøen og Dronning Louises Bro, som adskiller Peblingesøen fra Sortedamssøren men forbinder Nørrebro med den indre by tæt på offentlig transport, shopping, cafeliv og grønne områder.

Vimmelskaftet 32-34, København

Vimmelskaftet 32-34/Klosterstræde 9-15, 1161 Kbh. K

Disse to meget smukke liebhaverejendomme er opført i starten af 1900-tallet og står begge flot vedligeholdte, den ene med gråpudset facade og store vinduespartier, den anden i røde mursten og med mere klassiske vinduespartier samt kobbertag. Begge har facader mod Strøget.

Ejendommen i nr. 32 huser tøjbutikken Message i kælder- og stueetage, mens nr. 34 huser tøjbutikken Solid, ligeledes i kælder og stueetage. Begge har facade mod Strøget.

Første til fjerde etage er udlejet til forlagsvirksomheden Gyldendal, og her er de to ejendomme lagt sammen for at skabe et mere praktisk og dynamisk kontormiljø. Det samlede areal er på 3.315 m2.

Nærområdet

Ejendommene har en uovertruffen beliggenhed i den mest pulserende ende af Strøget med en ekspanderende Zara som nærmeste nabo og butikker som Lego, Bestseller og H&M i umiddelbar nærhed. Her er et livligt gademiljø, og det er her, man tæller flest fodgængere i indre by, i tidsrummet 7-19 omkring 30.000 hver dag.

Der er få minutters gang til byens S-togs- og Metro-stationer, og i 2019 åbner en ny metrostation 400 meter fra ejendommen.

Vimmelskaftet 30, København

Vimmelskaftet 30, 1161 København K

Ejendommen har en absolut topbeliggenhed i det mest populære shoppingområde i København, midt på Strøget og med nogle af byens stærkeste brands som Lego, 3, H&M og &otherstories i umiddelbar nærhed.
Strøget er en af Europas længste gågader. Her ligger stormagasinet med talrige eksklusive luksusbrands som anker på Amagertorv, der går direkte over i Vimmelskaftet.

Detaildelen af ejendommen i kælder og stueetage, som tæller 1.831 m2, er fuldt udlejet til ZARA, mens kontordelen på 5. sal, som tæller 793 m2, er udlejet til NEYE.

Nærområde
København er en grøn og fremtidsorienteret by med en businessvenligt klima for investorer og bliver løbende udråbt som ”bedste by” i forskellige afstemninger.
Området omkring Vimmelskaftet rummer et livligt gademiljø, og det er her, man tæller flest fodgængere i indre by i tidsrummet 7-19, omkring 30.000 hver dag.
Der er få minutters gang til byens S-togs- og Metro-stationer, og i 2019 åbner en ny metrostation 400 meter fra ejendommen.

Vimmelskaftet 46-48, København

Vimmelskaftet 46-48, 1161 København K

Ejendommen dækker i alt 10 adresser; Vimmelskaftet 46, 46A, 48 and, 48A, Skoubogade 2-4 og Skindergade 37, 37A, 39 and 39A. Bygningerne har front mod hhv. Vimmelskaftet, Skoubogade og Skindergade og danner en blok med interne gårde. Samtlige bygninger tæller mellem tre og fem etager udover stueetage og kælder.

Med facade mod Strøget finder man i stueetagen samt på første sal pubben The Irish Rover, mens café Baresso har til huse i kælder, stueetage og første sal.

I den del af ejendommen, der har facade mod Skoubogade huses en skønhedsklinik, mens den del af ejendommen, der vender mod Skindergade huser en frisør og en fotoforretning. Bygningens øvrige etager er indrettet til kontorer og privatboliger.

Det samlede areal er 3.942 m2 hvoraf de tomme erhvervsarealer i ejendommen nu konverteres til lejligheder.
Nærområde

Ejendommen er beliggenhed på den mest centrale del af Strøget med mange modebutikker i mellemsegmentet som H&M, Levi’s, Pandora, Zara, &Other Stories (H&M), Message, Saint Tropez, Deres, Disney, Lego, Sportmaster og Foot Locker.

Her er et livligt gademiljø, hvor omkring 30.000 fodgængere lægger vejen forbi i tidsrummet 7-19 hver dag. Der er få minutters gang til byens S-togs- og Metro-stationer, og i 2019 åbner en ny metrostation 350 meter fra ejendommen.

 

Østergade 33-35, København

Østergade 33-35, 1100 København K

To klassiske ejendomme beliggende i den eksklusive ende af Strøget, i hjertet af Københavns mest pulserende shoppingområde. Dette understreges af de højeste udlejningspriser i byen.

Nr. 33 er et flot, hvidpudset forhus på seks fag i fem etager samt kælder opført i 1783. Huset har facade mod Strøget og mange vinduer.
Nr. 35 er et hjørnehus på fem etager samt kælder opført i 1831. Der er fire fag til Østergade og fire fag til Nikolaj Plads. Huset er gråpudset med en butiksfacade i sort træ med store vinduespartier.

Begge ejendomme er velholdte og har gennemgået en omfattende restaurering i 2000 og en delvis genopbygning i 2012-2013. Tilsammen tæller de to ejendomme et areal på 1.925 m2. Der er to butikslejere; Bodyshop i nr. 33 og COS (H&M-brand) i nr. 35 samt en kontorlejer, JN Rådgivende Ingeniører.

Nærområdet

Med en beliggenhed mellem Amagertorv og Kongens Nytorv og mellem Københavns to stormagasiner Illum og Magasin, er ejendommene naturligt omgivet af byens mest eksklusive butikker som Gucci og Louis Vuitton, men også andre kendte og mere prisvenlige mærkevarebutikker som Topshop og H&M.

Der er kun få minutters gang til metroen på Kongens Nytorv.

Østergade 36-38, København

Østergade 36-38, 1100 København K

Ejendommen, der blev opført i 1899, fremstår statslig og imponerende og er vedligeholdt til en meget høj standard. Takket være et stort uudnyttet areal i gården udvides udlejningsarealet nu markant, og genudlejet til detail.

Huset har én butikslejer, Birger Christensen, og fire kontorlejere. Ejendommen er på i alt 5.404 m2.

Nærområdet

Med en beliggenhed mellem Amagertorv og Kongens Nytorv og mellem Københavns to stormagasiner Illum og Magasin, er ejendommen naturligt omgivet af byens mest eksklusive butikker som Gucci og , men også andre kendte mærkevarebutikker i mellemsegmentet som Urban Outfitters og COS.

Der er kun få minutters gang til metroen på Kongens Nytorv.

Østergade 40, København

Østergade 40/Vimmelskaftet 36, 1100/1161 København K

Bygningen på Østergade 40 er opført i 1780 og gennemrestaureret i 1959. Den er beliggende på Strøget mellem Kongens Nytorv og Amagertorv og er omgivet af byens mest eksklusive butikker som Gucci, B&O, Max Mara, Mulberry og Moncler.
Huset tæller fire etager samt kælder, tagetage og tagterrasse, og mens stueetagen huser modebutikken SAND CPH i et lejemål, der tæller 873 m2 inklusiv 139 m2 kælder, anvendes de øvrige etager til kontorer og showroom.

Der er kun få minutters gang til metroen på Kongens Nytorv.

Vimmelskaftet 36 består en stueetage på af 163 m2 beliggende i et hus opført i 1857, som tæller fire etager samt kælder og tagetage, der benyttes til både kontorer og beboelse.
Lejemålet huser en skoforretning ved navn Havanna Shoes, og de nærmeste detailforretninger er kendte brands som Zara, SportMaster, Lego og café Baresso.

Fra ejendommen er der kort afstand til Københavns Hovedbanegård og Nørreport Station, hvorfra der er adgang til både S-tog, regionaltog, bus og metro.
Nærområdet

Med en beliggenhed mellem Amagertorv og Kongens Nytorv og mellem Københavns to stormagasiner Illum og Magasin, er ejendommen naturligt omgivet af byens mest eksklusive butikker som Gucci og , men også andre kendte mærkevarebutikker i mellemsegmentet som Urban Outfitters og COS.

Der er kun få minutters gang til metroen på Kongens Nytorv.